Programajánló: Kripto konferencia Észak-Koreában

Megosztom

Nagy örömmel osztjuk meg kedves olvasóinkkal, hogy 2020. február 22-29. között kerül megrendezésre Észak-Korea fővárosában immár második éve a Pyongyang Blockchain és Kripto Konferencia, mely során helyi cégekkel és nemzetközi iparági szereplőkkel találkozhattok, hallgathattok izgalmas előadásokat és tarthattok üzleti megbeszéléseket. A tavalyi száz résztvevő után idén sokkal több résztvevőre számítanak.

A dátumok alapján a világ leghosszabb konferenciájának tűnő rendezvényről a programot megtekintve kiderül, hogy egyben egy észak-koreai körutazás is, amely során a demilitarizált övezeten kívül Phenjan látványosságainak megtekintésére, valamint néhány napos sízésre is lehetőség nyílik, a Masikryong Ski Resort területén:

A kriptós konferencia programját tekintve elég szűkszavú a weboldal, annyit írnak, hogy két napon keresztül (3 órás ebédszünetekkel) konferencia lesz, de ennél semmi konkrétabbat. Még képeket sem találunk a tavalyi előadásokról és kerekasztalokról, de a FAQ azért azt legalább leszögezi, hogy internet van.

Az viszont nagyon is kiderül, hogy a részvétel 3400 EUR ( kb. 1 millió 135 ezer HUF), a jelentkezés pedig útlevél scan mellett cím, telefonszám és önéletrajz leadásával lehetséges. Ez az összeg már tartalmazza a szállást, étkezéseket, és a Peking-Phenjan retúr repülőjegyet is. Látható, hogy a konferencia amellett, hogy az ország technológiai újításokra való nyitottságát hivatott mutatni, a turizmus élénkítésére is szolgál, többszáz résztvevő esetén már tetemes devizabevételre tesz szert a szervező minisztérium.

Nyitottság ide vagy oda, a Ledgert azért a biztonság kedvéért érdemes Magyarországon hagyni. Újságírók, valamint japán, dél-koreai és izraeli állampolgárok meg se próbálják a jelentkezést, mindenki mást viszont örömmel várnak.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel