Kamat, amihez gombnyomás sem kell: Inlock újdonságok

spot_img

Korábban több ízben is beszámoltunk a hazai kripto-szcéna egyik üdvöskéjéről, a kriptopénz alapú hitelezéssel foglalkozó Inlockról. A teljes egészében itthon fejlesztett projekt több éve készül, egy ideje piacon is van már, most azonban talán minden eddiginél fontosabb újdonsággal rukkoltak elő.

Megérkezett az automatizált kamatozás, semmi mást nem kell tennünk, csupán letétbe helyezni kriptopénzeinket ahhoz, hogy helyettünk dolgozzanak. A klasszikus “gombnyomásra” szlogen itt nem érvényesül, hiszen a beutaláson túl valóban semmilyen teendőnk nincs.

Mi mintegy hétszáz dollárral teszteltük a rendszert, csapjunk is bele, lássuk a részleteket!

Belépés után egyből a dashboard, vagyis a statisztikákat, fontos tudnivalókat összegző felület fogad minket, áttekinthető és könnyen használható. Jól látszik, hogy a 700 dolláros depositunkból már keletkezett 17 dollárnyi kamat, a képernyőfotó készültekor ebből 16 dollárt és 51 centet már jóvá is írt számunkra a rendszer, függőben van 45 cent, amit hamarosan szintén meg fogunk kapni.

Első tapasztalataink az Inlock platformon

A portfóliónk összetétele is áttekinthető, még vizuális szemléltetést is kapunk egy fektetett oszlopdiagram formájában.

A következő elem, amiről említést kell tennünk a dashboardon a tárcáink felvonultatása, a lehető legegyszerűbb, már-már puritán, ám mégis ízléses megjelenítésben minden tárca egy-egy álló téglalapként jelenik meg, bennük mindösszesen két gombbal.

InLock: sikerrel zárult a tesztünk első része

A “-” jellel kiutalhatunk, a “+” jellel pedig újabb kriptopénzeket utalhatunk a rendszerbe. Bármelyik megnyomása után a különböző kriptopénz-tárcákban jól megszokott információkat és a hozzá tartozó QR kódot látjuk, könnyen használható, meglepetések nélküli.

Minden tárca esetében azt is látjuk külön-külön, hogy pontosan mennyi kamatot hozott számunkra az adott kriptopénz letét. Illetve láthatjuk az APY (Annual Percentage Yield) értéket is, ez az éves elérhető kamat százalékban kifejezve.

Itt, a ki- és beutalások kapcsán van a legfontosabb mostani újdonság, a fejlesztés lényege, hogy miután beutaltunk adott mennyiségű kriptopénzt, automatikusan elkezd kamatozni számunkra, nincs semmilyen teendőnk. Nem kell sem megnyomnunk, sem beállítanunk semmit, a rendszer dolgozik helyettünk, Kamatozó Tárcánnak nevezi az Inlock az új szolgáltatást.

Ha szeretnéd kipróbálni, ITT MEGTEHETED!

Fejessel a mélyvízbe: az INLOCK tokenje bekerült a Liquid kínálatába

A mi eseteünk jó példa az új fejlesztés előnyeire, hiszen sokáig nem éltünk a kamatozás lehetőségével, nem állítottuk be, hogy mely kriptopénzünk után szeretnénk kamatot kapni a rendszerből. Amióta azonban nagyjából két hete elindult az automatikus kamatozás, a bevételeink is jelentősen nőttek, hiszen minden egyes beutalt coin és token után megkapjuk a kamatokat anélkül, hogy bármit is tennünk kellene.

Convergence: több magyar blokklánc startup is kiállított a spanyol konferencián

Nem ez az egyetlen újdonság az Inlock háza táján, nemrég saját mobilapplikációval is megjelentek, erről itt írtunk részletesen:

Már applikációból is elérhető az INLOCK szolgáltatása

Az Inlock egy fontos lépéssel közelebb került a céljához, egy könnyen használható, sokak, egy napon talán tömegek által használt platform felépítéséhez. Mi továbbra is figyelemmel követjük a fejleményeket, be fogunk számolni a jövőben is az újdonságaikról.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img