Vechain-Belgium találkozó

spot_img

Nem ritka, hogy politikai vezetőkkel találkozzanak a kriptopénz, blokklánc ipar prominens alakjai, most azonban a Vechain tétet emelt, egyenesen Belgium miniszterelnök helyettesével volt meetingje.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mi hangzott el a találkozón, ahogy azt sem, hogy megállapodtak-e bármiben, akár csak egy következő találkozóban a felek, az viszont kiderült, hogy mi volt a téma. Alexander De Croo miniszterelnök helyettes, illetve az ország digitalizációjáért felelős minisztere volt jelen a találkozón, ami előtt a felek kölcsönös “izgatottságról” nyilatkoztak a közösségi médiában.

Sunny Lu Vechain vezér tweetjéből csak az derült ki, hogy a téma az, miként segíthetnék a nyugat-európai országot a digitális gazdaság kapcsán tett célkitűzései elérésében, amint megtudtuk, hogy mik a konkrétumok (feltéve, hogy lesznek), mindenképp beszámolunk.

Az mindenesetre biztos, hogy a borítóképünk, és az alábbi tweet is tanúbizonyságát adja, hogy valóban létrejött a találkozó, így most már valóban csak a részleteket kell kiderítenünk, feltett szándékunk, hogy ezt megtegyük.

Nem ez az első alkalom, hogy a (nagy)politika és a kriptopénzek, illetve a blokklánc keresztezik egymás útját, ha másért nem, akkor a szabályozás kérdésköre miatt ez újra és újra felmerül. De nem ez lehet az egyetlen ok, ahogy arról korábban mi is beszámoltunk:

Kriptók + nagypolitika, hírösszefoglaló

Hogyan befolyásolja majd az amerikai elnökválasztás a piacot?

A Bitcoin árfolyamát is befolyásolhatja a FED elnök mai bejelentése

Belga város látképe

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img