Frissített szolgáltatások a Plutustól

spot_img

Az utóbbi időben számos feltöltési probléma érintette az euró alapú Plutus kártyatulajdonosokat. Ezeket az hibákat igyekszik orvosolni most a kriptokártya szolgáltató. 

A feltöltési probléma a SEPA banki órákra korlátozódó infrastruktúrából ered, ahol a PLU Rewards iránti nagy kereslet csak júliusban több mint 9 millió dollárral növelte a kártyaköltéseket. A kérések gyakorisága és a feltöltések értéke jóval meghaladja a SEPA banki nyitvatartási idő alatt megengedett mértéket.

A Plutus csapata jelenleg frissíti a feltöltési folyamatot és azon dolgozik, hogy augusztus 23-án, kedden újraindítsa.

Melyek ezek a frissítések?

  • 24/7 feltöltés
  • lehetőség lesz kártya előtöltésre
  • ennek ellentételezéseként a banki feltöltés akár 24 órát is igénybe vehet (normál esetben 2 órán belül)

Nincs még Plutus kártyád, itt rendelheted meg! Ha referral kóddal regisztrálsz, a kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

A feltöltési problémákból adódó kellemetlenségért a Plutus:

  • az e havi előfizetési költség értékét PLU-ban téríti meg
  • eltörli az EUR kifizetési díjat
  • további 10 dollárnyi PLU-t ad hozzá egyenlegedhez, amint feltöltöd a kártyádat augusztus 23. és augusztus 30. között.

A cég reméli, hogy ezek a frissítések megszüntetik a jelenlegi feltöltési problémákat. Ha minden jól megy a Plutus tartani tudja az ütemtervben szereplő mérföldköveket, az Egyesült Államok felé történő terjeszkedési szándékot és a jövő év elejére ígért bankszerű funkciókat.

A Plutus kártyát régiónkban csak euróval lehet tölteni. Ha Plutus kártyát használsz érdemes Curve mögé tenni. Ha Curve mögé rakod a Plutus kártyát a Curve fogja végezni a váltást Mastercard árfolyamon, ami általában egyébként is jobb szokott lenni mint a Plutus által használt Visa árfolyam.

Hozz létre Curve fiókot ezen a linken keresztül és 5 fontot kapsz érte!

Ne feledd! A Curve ingyenes csomagjában jelenleg havi szinten 1000 euróig ingyenes a váltás minden nap, egészen augusztus 31-ig. A Curve a perkek között is megtalálható!

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

/plutus/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img