Az indiai kripto befektetők több mint fele növelni akarja kitettségét

spot_img

Az indiai kripto befektetők több mint 50%-a növelni kívánja kripto befektetéseinek összegét az elkövetkezendő hat hónapban, mivel inkább hosszú távú befektetésként tekintenek az eszközosztályra, mint hype-ra – derül ki a Kucoin kriptotőzsde jelentéséből.

Míg a kripto befektetők 56%-a szerint a kripto a pénzügyek jövője, addig 54%-uk úgy véli, hogy a kriptovalutákkal hosszú távon magasabb hozamot érhetnek el – áll a KuCoin felmérésben.

A fiatal befektetőknek csak 24%-a tartja a kriptot hype-nak. Az indiai felnőttek további 10%-a kíváncsi a kriptovalutákra és azt tervezi, hogy a következő hat hónapban kriptoba fektet.

A befektetők egyik fő aggodalma a biztonság. 26%-uk aggódik a hackerek által jelentett fenyegetések miatt, 23%-uk pedig attól tart, hogy egy biztonsági rés esetén nem kapja vissza a befektetett pénzét.

A jelentésből az is kiderült, hogy júniusban mintegy 115 millió kripto befektető volt Indiában, ami a 18 és 60 év közötti indiai lakosság 15%-át jelenti, akik vagy kriptót tartanak, vagy kereskedtek már kriptoval az elmúlt hat hónapban.

A Kucoin becslése szerint az indiai kriptopiac 2030-ra várhatóan a 241 millió dollárt fogja súrolni.

A jelentés 2021 októbere és 2022 júniusa között megkérdezett 2042 18 és 60 év közötti indiai felnőtt válaszadása alapján készült. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance és az FTX szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

Újabb fejezethez érkezett az indiai kriptovaluta szabályozás 

/forkast.news, kucoin/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img