Partnerkapcsolat jött létre a Binance és a Google Cloud között

spot_img

A szerdai napon az első sorból nézhettük CZ és a francia telekommunikációs miniszter megnyitóját a párizsi Binance Blockchain Week konferencián. Ha Andrásék hazaérnek részletesen mindenről be fognak számolni, többek közt a YouTube csatornánkon!

Addig is a Binance felől friss hír, hogy a kriptotőzsdéhez szorosan kapcsolódó BNB Chain blokklánc a Google Clouddal kötött partnerséget, amelynek célja a korai fázisú Web3 és blokklánc startupok növekedésének a támogatása.

A BNB Chain-en alapuló projektek mostantól hozzáférhetnek a Google Cloud infrastruktúrájához, beleértve a láncon belüli adatok elemzésének és az információk titkosításának lehetőségéhez a Google Cloudon keresztül – áll a sajtóközleményben. A BNB fókuszú program keretében mintegy 150 projekt kap “hozzáférést” a Google Cloud startup támogatási programjához is.

“A Google Cloud egy nagyon jó Web2 szereplő, és tényleg sok Web3-as dolgot csinált már eddig is. Fontos számunkra, hogy csak olyan nagy szereplőkkel dolgozzunk együtt, akiknek hasonló vízióik vannak mint nekünk” – mondta Gwendolyn Regina, a BNB Chain befektetési igazgatója.

A Google egyre nagyobb lehetőséget lát a Web3 világában, amit a BNB Chainnel való legújabb közös együttműködése is bizonyít. Az év eleje óta a Google Cloud hozzáadta  a rosszindulatú kriptobányász szoftver fenyegetettség érzékelési szolgáltatását és elindította digitális eszközökkel foglalkozó csapatát.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

BAB: kripto személyi a Binance-től

/coindesk, binance/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img