Globális Tanácsadó Testületet hozott létre a Binance

spot_img

Ahogy a kripto közösség növekszik, úgy növekednek az ökoszisztémát körülvevő problémák is, amelyek egyre összetettebbek. A szabályozási, a politikai és a társadalmi kérdések gyakran akadályozzák a kripto adaptációt, lassítva a kriptoökoszisztémán belüli fejlődést. Azonban előbb vagy utóbb a kripto eszközök elfogadása és támogatása jelentős hatással lesz a társadalmi és a pénzügyi befogadásra is.

Ezekre a problémákra és kihívásokra válaszul a Binance létrehozta a Globális Tanácsadó Testület (Global Advisory Board – GAB) nevű munkacsoportot. Ez a testület fog megküzdeni a kriptováltót érintő jelenlegi és jövőbeli problémákkal.

A csoportot az Egyesült Államok egykori szenátora, Max Baucus vezeti. A testületi tagok között prominens személyeket találunk Nigériából, Dél-Koreából, Franciaországból, Dél-Afrikából, akik többek közt kiváló közgazdászok és globális üzletági vezetők: Ibukun Awosika, HyungRin Bang, Bruno Bezard, Leslie Maasdorp, Henrique de Campos Meirelles, Adalberto Palma, David Plouffe, Christin Schäfer, Lord Vaizey és David Wright.

Sajtóközleményében a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao elmondta, hogy a váltó indulása óta olyan problémákkal szembesült, amelyekről “senki sem tudta, hogy léteznek“. 

Az évek során sikeresnek mondható globális jelenlétet épített ki a Binance. Aktívan együttműködik számos ország kormányával Franciaországtól az Egyesült Arab Emírségekig. A Binance, a szakértői tanács felállításával nemzetközi szinten továbbra is a szabályozási megfelelésre és az átláthatóságra kíván fókuszálni.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

A Binance vezeti a Voyager eszközeiért folyó árverési párharcot

/cointelegraph, binance, blockworks/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img