A Bitcoin Konferencia és a bitcoin bányászat támogatója lett a Shell

spot_img

Úgy néz ki a Shell is egyre jobban kacsintgat a kriptoipar felé. Az olaj- és gázipari órás kétéves szponzori megállapodást írt alá a Bitcoin Konferencia szervezőivel a Bitcoin Magazinnal, valamint a merülőhűtéses bányászatban is használatos hűtőfolyadékot dobott a piacra.

A cég azt is vállalja, hogy a következő Bitcoin 2023-as konferencián egy előadást fog tartani legújabb hűtési megoldásairól, amelyek többek között a bitcoin bányászatot is szolgálják.

A Shell képviselői a bányász színpadon arról fognak majd beszélni, hogy hogyan lehet a bitcoin bányászat energiaköltségeit javítani a vállalat saját kenőanyag- és hűtési megoldásainak segítségével.

“A Shell Lubricants elkötelezett amellett, hogy az ügyfeleknek csökkentett szén-dioxid kibocsátási alternatívákat kínáljon. Merülőhűtéses technológia során alkalmazott hűtőfolyadékoknak ez az egyik legfontosabb előnye a fenntarthatóság és a megújuló energia terén. Az integrált energetikai megoldás részeként a Shell Immersion Cooling Fluid S5 X-et úgy tervezték, hogy hűtési hatékonysága, áramlási mutatója és kiváló termodinamikai tulajdonságai révén csökkentse az energiaköltségeket és a szén-dioxid kibocsátást” – mondta Darin Gonzalez, a Shell Lubricants vezetője.

A Shell legújabb hűtőfolyadékait már teszteli a Cleanspark a Norcross-ban található bitcoinbányász létesítményében.

A Shell még tavaly augusztusban jelentette be, hogy bővíteni fogja merülőhűtéses megoldásait, az adatközpontok ellátására is összpontosítva. A közleményben a Shell kifejtette, hogy az adatközpontok a globális energiafogyasztás 1%-át teszik ki, amelynek egyharmadát pedig a hűtési megoldások.

“Ha egy olyan energetikai óriás, mint a Shell, belép a bitcoin bányászat ​​területére, az hatalmas előrelépés a bitcoin számára. A Shell csak egy a sok nagy nevű cég közül, amelyek az elkövetkező években bitcoin stratégiát fognak megvalósítani. Biztosak vagyunk benne, hogy tárt karokkal fogadják majd őket a Bitcoin Konferencián” – nyilatkozta David Bailey, a Bitcoin Magazine vezérigazgatója. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. 

A bitcoin bányászat meg fogja menteni a világot

/shell, bitcoin magazine/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img