Japán kriptotőzsdét vásárolt fel a Binance

spot_img

Újra belépett a japán piacra a Binance a Sakura Exchange BitCoin (SEBC) felvásárlásával. A legnagyobb kriptotőzsde 100%-os részesedést vásárolt a Japán Pénzügyi Szolgáltatási Ügynökség által szabályozott tőzsdében. A tranzakció feltételeit azonban nem hozták nyilvánosságra.

https://twitter.com/cz_binance/status/1597867055860285442

“A japán piac kulcsszerepet fog játszani a kriptopénzek jövőbeli bevezetésében. Mint a világ egyik vezető gazdasága, amely fejlett technológiai ökoszisztémával rendelkezik, már most is készen áll a blokklánc bevezetésére. Aktívan együtt fogunk működni a szabályozó hatóságokkal, hogy a helyi felhasználók számára megfelelő módon fejlesszük tőzsdénket. Lelkesen segítünk Japánnak abban, hogy vezető szerepet töltsön be a kriptobizniszben – mondta Takeshi Chino, a Binance Japan vezérigazgatója.”

A SEBC a brókerszolgáltatás mellett tanácsadási szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek. A tokiói székhelyű tőzsde jelenleg 11 kereskedési párt támogat, köztük BTC/JPY, ETH/JPY, BCH/JPY, XRP/JPY, LTC/JPY.

A Binance még 2018-ban hagyta el az ázsiai országot, miután a japán pénzügyi hatóság elrendelte, hogy hagyja abba tevékenységét, mivel engedély nélkül teszi azt. A pénzügyi felügyelet 2021-ben újabb figyelmeztetést adott ki, hogy a tőzsde nem regisztrálta még magát a szabályozóknál.

A Binance szabályozási jóváhagyásokat és engedélyeket kapott eddig Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Bahreinben, Abu Dhabiban, Dubajban, Új-Zélandon, Kazahsztánban, Lengyelországban, Litvániában és Cipruson. A SEBC felvásárlása a Binance első kelet-ázsiai engedélyét is jelenti egyben.

Örülnél neki, ha a Binance szabályozott kriptotőzsdét hozna létre Magyarországon?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Binance hírek

/binance, forkast.news, cryptoslate, cointelegraph/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img