A kazah elnökkel tárgyalt CZ

spot_img

A kazah elnökkel, Kassym-Jomart Tokayev-el találkozott kedden a Binance alapító- és vezérigazgató Changpeng Zhao. 

A megbeszélésen megvitatták a kazahsztáni illetékes ügynökségek és a Binance közötti hosszú távú együttműködés alapjait a digitális pénzügyek területén.

A tárgyalás során szó esett az esetleges közös oktatási programok megvalósítása blokklánc technológiák területén, valamint lefektették a kazahsztáni kriptoipar regionális központjának létrehozásával kapcsolatos kiinduló pontokat.

A találkozót követően Tokajev elnök jelenlétében a Digitális Fejlesztési, Innovációs és Repülőipari Minisztérium és a Binance megállapodást írt alá a Kazah Köztársaságban folytatott együttműködésről.

Legutóbb Kazahsztán az év eleji politikai káosz és az energiahiány okozta feszültség miatt került a nemzetközi sajtó középpontjába. Január végén a kriptobányászok migrációjának egy újabb, kisebb hulláma indult el, ami azt jelentette, hogy néhány nagyobb cég, köztük a BIT Mining is leállította fejlesztéseit és kivonult az országból.

A becslések szerint a közép-ázsiai ország adta a bitcoin hashráta arány 18%-át a januári hónapban.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. Az így vásárolt kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni.

/binance, akorda.kz/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img