Binance hírek

spot_img

Beköszönt a medvepiac, de ennek ellenére a Binance-nek sikerült eddig költségcsökkentési megszorítások nélkül a növekedési megoldásokon dolgozni például a rivális Coinbase-hez képest, ahol létszámleépítést is terveznek.

A vezető kriptotőzsde bejelentette, hogy elindítja legújabb platformját VIP és intézményi felhasználók számára. A “Binance Institutional” névre keresztelt platform célja, hogy bővítse és egyben javítsa az intézmények felé történő kínálatát és szolgáltatásait.

A blogbejegyzés szerint legújabb szolgáltatásával a Binance többek között a vállalatokat, vagyonkezelőket, brókereket, fedezeti alapokat, nagy vagyonnal rendelkező magánszemélyeket, likviditásszolgáltatókat, bányászokat célozza meg.

A Binance Institutional végrehajtási és tőzsdén kívüli (OTC) szolgáltatásokat, vagyonkezelést, letétkezelést, bróker- és likviditási programokat kínál.

Mindemellett intézményi szintű termékeket és szolgáltatásokat, például kereskedési megoldásokat, hozamtermékeket, szakmai szolgáltatásokat, valamint adatszolgáltatást és jelentéstételt is biztosítani fog magas rangú ügyfeleinek.

A tegnapi napon a Binance többéves exkluzív NFT partnerséget kötött a népszerű labdarugóval, a Real Madrid egykori legendájával, Cristiano Ronaldoval. A többéves megállapodás részeként, a Ronaldoval közösen együttműködő tőzsde, minden évben NFT-ket hoz majd létre, amelyek a továbbiakban kizárólag a Binance NFT platformon lesznek megvásárolhatók.

Az NFT gyűjteményről egyelőre kevés információ áll rendelkezésre, de a hírek szerint a kollekció 2022 végén fog megjelenni. 

A hónap elején, a CZ által vezetett tőzsde ellen az amerikai tőzsdefelügyelet vizsgálatot kezdeményezett. A SEC arra a kérdésre keresi a választ, hogy a Binance öt évvel ezelőtti ICO-ja megsértette-e az ország törvényeit. Az eljárás ellenére globális szinten továbbra is terjeszkedik a kriptováltó.

CZ megemlítette annak a lehetőségét is, hogy közel két évvel a koreai részleg bezárása után újra beléphetnek a dél-koreai piacra.

A múlt hónapban a kriptotőzsde pedig megkapta az olasz pénzügyi szabályozó hatóság – Organismo Agenti e Mediatori (OAM) – engedélyét arra, hogy kriptopiaci szolgáltatóként működjön az országban.

A bahreini és dubaji engedélyek mellett a francia Autorité des marchés financiers (AMF) is engedélyt adott a Binance-nak, hogy bejegyzett digitális eszközszolgáltatóként (DASP) működjön az országban. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. Az így vásárolt kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni.

Mi az a hozamtermelés a DeFi-ben és hogyan működik?

/binance, cryptopotato, ethereumworldnews, prnewswire/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img