November havi bitcoinbányász teljesítmények

spot_img

December vége felé az utolsó tőzsdén jegyzett bitcoinbányász is közzétette november havi frissített bányászati jelentését, amelyekből többek közt megtudhatjuk, hogy mennyi BTC-t bányásztak és milyen hatékonysággal tették mindezt az elmúlt hónapban.

A bitcoinbányászat nehézsége viszonylag stabil volt novemberben, mindösszesen 0,1%-kal nőtt az októberi hónaphoz képest. Az ezt megelőző hónapban óriási, 17%-os növekedést tapasztaltak a bányászok.

A DMG Blockchain lett a hónap legjobb, leghatékonyabb bányásza, 106 bitcoint termelt EH/s-onként. A DMG-t szorosan követi a Bitfarms (105,3 BTC-vel) és a Bit Digital (104,4 BTC-vel). A Hive Blockchain és az Iris Energy is az élmezőnyben zárt (105 BTC és 107,8), ami a november havi jelentéseket illeti, de képzeletbeli dobogónkra nem kerültek fel, mivel a birtokolt BTC mennyiségekről nem osztott meg adatokat egyik cég sem novemberben

Tőzsdén jegyzett bitcoinbányász cégek 2022 november havi termelési jelentései (készítette: Kripto Akadémia, nasmith21)

Ha csak a novemberben kibányászott BTC mennyiséget nézzük, akkor a CleanSpark végzett az élen, a RIOT és a Marathon előtt. A 400 darab bányászott BTC feletti élmezőnybe bőven befért a Bitfarms is. Táblázatunk alapján ez a négy cég uralja jelenleg hivatalos jelentéseik alapján a bányász piacot. 

2022 novemberében bányászott bitcoin mennyiség bányászcégenként (készítette: Kripto Akadémia, nasmith21)

Érdekes helyzetben van a Core Scientific. Táblázatunkban igaz nem szerepel, de mivel a legnagyobb bányászról van szó érdemes megemlíteni, hogy hol is helyezkedne el. Amint arról korábban beszámoltunk, csődeljárást kezdeményezett maga ellen a bányász, ennek ellenére a BTC bányászatot nem hagyta abba. Napi jelentése szerint 30 és 50 darab BTC-t bányászik, átlagban számolva 40 BTC-t. Novemberben körülbelül így 1200 darab bitcoint bányászhatott ki, ami abszolút az első helyre repítené.

Kriptovaluta bányászattal kapcsolatos további információkat a Kripto Akadémia honlapján találtok a hírfolyamunkban. Keresd minden héten hétfőn a “Bitcoinbányászindex- jelentést, szerdán pedig a “Bicoinbányászrészvény-jelentésünket, ahol a Kripto Akadémia által figyelt bányász cégek teljesítményét és részvényeinek alakulását, valamint a bitcoin hálózat aktuális értékeit vizsgáljuk meg.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Hiteleik átstrukturálásán dolgoznak a bányászok

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img