Felfüggeszti az USD beutalást a Binance.US

spot_img

Miután az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) a hét elején pert indított a Binance amerikai leányvállalata ellen, a Binance.US bejelentette, hogy hamarosan felfüggeszti az USD befizetési lehetőséget.

A kriptotőzsde tweet üzenetben osztotta meg, hogy az amerikai dollárral történő befizetéseket azonnali hatállyal, 2023. június 9-étől felfüggeszti, valamint értesíti ügyfeleit, hogy a Binance.US banki partnerei 2023. június 13-tól szüneteltetik az USD kifizetési lehetőséget is. A tőzsde azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy még a határidő letelte előtt banki átutalással vegyék ki az USD egyenlegüket.

A Binance.US-on ragadt USD egyenlegek június 15. után átváltásra kerülnek stablecoinra és jövő héten megkezdi az USD kereskedési párok kivezetését kínálatából. A kriptotőzsde hozzátette, hogy a kriptokereskedés, a staking szolgáltatás, a kripto be- és kifizetések továbbra is működnek. A Binance.US csak kriptovaluta tőzsdeként fog működni mindaddig, amíg új banki partnert nem talál.

“Továbbra is nyitottak vagyunk egy olyan produktív kompromisszumra, amely virágzó digitális eszközpiacot teremt Amerikában. A Binance.US továbbra is megvédi magát, az ügyfeleit és az iparágat a SEC érdemtelen támadásaival szemben” – írta a tőzsde Twitter oldalán.

Kapcsolódó cikkek:

Az üzenet szerint a SEC “rendkívül agresszív és megfélemlítő taktikát alkalmaz az amerikai digitális eszközipar elleni ideológiai kampányában. A Binance.US-t és a tőzsde üzleti partnereit sem kímélik“. Más szóval, úgy tűnik, hogy a SEC arra kényszerítette a Binance megmaradt banki partnereit, hogy hagyják abba az együttműködést, nehogy maguk is a szabályozók célpontjává váljanak.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Maradnak a kereskedési párok a Coinbase-en

/coindesk, cryptoslate, forkast.news, bitcoinist/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img