Forradalmasította a Coinbase a pénzküldést

spot_img

A Coinbase Wallet segítségével a pénzküldés ugyanolyan egyszerűvé vált, mint az üzenetküldés. A Coinbase felhasználók mostantól bármilyen üzenetküldő platformon küldhetnek pénzt, amelyen linket tudnak megosztani, például a WhatsApp-on, Telegram-on, népszerű közösségi médiaalkalmazásokon, e-maileken keresztül.

A Coinbase a tegnapi napon jelentette be, hogy a felhasználók mostantól USD Coin (USDC) küldhetnek és fogadhatnak olyan közösségi oldalakon megosztott linkeken keresztül, mint a Facebook, a TikTok, a Snapchat, valamint olyan üzenetküldő alkalmazásokon keresztül, mint a WhatsApp, az iMessage és a Telegram. 

A Coinbase útmutatója alapján a címzettek a linkre kattintva tudják igényelni azt a pénzösszeget, amit a küldő fél generált. A linkre kattintva a küldött pénzösszeg (USDC) automatikusan meg fog jelenni a fogadó fél Coinbase tárcájában. Ha a fogadó fél nem rendelkezik még Coinbase Wallet-tel, a rendszer megkéri, hogy töltse azt le, majd hozzon létre egy tárcát.

Kapcsolódó cikkek:

Pénz küldéshez így nincs szükség bankszámlaadatok megadására, átutalásra vagy más időigényes és költséges hagyományos pénzátutalási módszerekre. Ehelyett egyszerűen egy link megosztásával a felhasználók azonnal küldhetnek vagy igényelhetnek pénzt a világ minden tájáról, átutalási díjak nélkül.

“A felhasználók mostantól bármilyen platformon küldhetnek pénzt, amelyen meg tudnak osztani egy linket, beleértve az e-mailen keresztül történő küldési lehetőséget, az üzenetküldő alkalmazásokat, mint például a WhatsApp, iMessage, Telegram, valamint a népszerű közösségi média alkalmazásokat” – nyilatkozta Chintan Turakhia, a Coinbase Wallet műszaki vezetője.

A Coinbase szerint a két héten belül nem igényelt összegeket automatikusan visszaküldik a feladónak. A Coinbase tárcája ma már több mint 130 országban támogatja a helyi fiat valutákat, amelyekből vezető fizetési platformok segítségével USDC-t lehet váltani, majd küldeni.

Coinbase fejlesztések

A pénzátutalások egyszerűsítése mellett a Coinbase a kereskedői tranzakciók és a Bitcoinnal történő fizetési megoldások javításán is dolgozik platformján. A múlt hónapban frissítette például kereskedelmi platformját az Onchain fizetési protokollal az Ethereum, a Polygon és a Base hálózatokon keresztül. A funkció segítségével az ügyfél azonnal USDC-re cserélheti kriptoeszközeit, hogy megszüntesse a volatilitásból fakadó kockázatokat.

Októberben indult el a Coinbase Perpetual Futures kereskedési felülete. A kripto piac forgalmának 75%-át adó határidős kereskedés eddig szabályozási okok miatt volt elérhetetlen a legnagyobb amerikai kripto tőzsdén. Az új szolgáltatást szakaszosan nyitják meg a felhasználók előtt, hogy jelenleg ki jogosult a használatára, azt ezen az oldalon lehet ellenőrizni a Coinbase-en regisztrált e-mail cím megadásával.

Idén áprilisban adtunk hírt arról, hogy a Coinbase (COIN) fontolóra vette a Lightning Network (LN) fizetési lehetőség bevezetését. Azóta ezt az elképzelést már komolyan is gondolja Brian Armstrong, az amerikai kriptotőzsde vezérigazgatója, amit egy tweetben meg is osztott még augusztusban. 

Csapj le a Bybit-tel közösen indított határidős kereskedési verseny nyereményeire, a részletekért látogass el a Kripto Akadémia oldalára. További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

25 milliárd dollárnyi BTC-vel rendelkezik a Coinbase

/coinbase, cryptobriefing/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img