25 milliárd dollárnyi BTC-vel rendelkezik a Coinbase

spot_img

Az Arkham blokklánc elemző cég adatai szerint a legnagyobb amerikai kriptotőzsde, a Coinbase csaknem 25 milliárd dollár értékű bitcoinnal rendelkezik. Az információk alapján a váltó birtokolja az eddig kibányászott BTC közel 5%-át, nagyjából ugyanannyit, mint Satoshi Nakamoto, a Bitcoin hálózat létrehozója

Az elemző cég szerint a Coinbase több mint 946000 bitcoint birtokol 36 millió darab BTC címen. A óriási BTC állomány ellenére a tőzsde technikailag csak egy töredékét birtokolja. A tőzsde legnagyobb hideg pénztárcája körülbelül 10000 BTC-t tartalmaz. Az Arkham azt is megjegyzi, hogy a Coinbase valószínűleg több ezer további bitcoinnal rendelkezhet, amelyek még nincsenek megjelölve.

(forrás: arkham intelligence)

Összességében a tőzsdén, a cikk írásának pillanatában több mint 29,1 milliárd dollár értékű kriptvaluta található meg, beleértve a 2,73 milliárd dollár értékű ethereumot és a 535,3 millió dollár értékű chainlinket. Stabilcoin tartaléka 239,23 millió dollárnyi USDC-ből és 28,83 millió dollárnyi USDT-ből áll. 

Kapcsolódó cikkek:

A Bitcointreasuries szerint is a Coinbase, mai árfolyamon számolva közel 249 millió dollárnyi értékű BTC-t birtokol hidegtárcában. Az elemző oldal alapján a Coinbase a negyedik legnagyobb nyilvános bitcoin kincstárával rendelkezik a világon a MicroStrategy, a Marathon Digital Holdings és a Tesla után. 

(forrás: bitcointreasuries)

Coinbase integrációk

Augusztus végén a Coinbase bejelentette, hogy a németországi és az egyesült királyságbeli felhasználói számára integrálta az egyik legnépszerűbb fizetési lehetőséget a PayPal-t. A következő hónapokban pedig azt tervezi a váltó, hogy a PayPal-lal történő kriptopénz vásárlás és -kivétel lehetőségét más uniós országokra is kiterjeszti.

Ezt megelőzően áprilisban adtunk hírt arról, hogy a Coinbase fontolóra vette a Lightning Network (LN) fizetési lehetőség bevezetését. Azóta ezt az elképzelést már komolyan is gondolja Brian Armstrong, az amerikai kriptotőzsde vezérigazgatója, amit hivtalos X oldalán meg is osztott.

Ha nem rendelkezel még kriptovalutával a Binance felületén egyszerűen tudsz váltani fiat pénzből. Mivel a Binance-en megszűnt ideiglenesen a SEPA utalási lehetőség, euró utaláshoz az alábbi kipróbált alternatív útvonalakat ajánljuk. Folyamatosan érkező Bybit és PrimeXBT promóciós lehetőségekért olvasd a Kripto Akadémia híreit.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Coinbase: egyre biztosabb a Lightning Network integrálása

/cryptointelligence, dailyhodl, arkham/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img