Hétvégén véget ér a Bybit és a Kripto Akadémia közös nyereményjátéka 

spot_img

Hétvégén, öt nap múlva ér véget a Bybit és a Kripto Akadémia közös nyereményjátéka, amelynek keretében egy 4k QLED Samsung TV-t és 4×100 USDT-t sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek a karácsonyi játékban.

A második legnagyobb kripto tőzsde egy karácsonyi akcióval szeretné megköszönni olvasóink elmúlt hónapokban mutatott aktivitását. Az év során több közös játékot szerveztünk nektek, melyekre sokan regisztráltatok. A Bybit nagyra értékeli, hogy esélyt adtatok neki, kipróbáltátok, illetve többen is elsőszámú kereskedési platformotokká választottátok.

A Bybit 2023. november 27 – december 23. között lebonyolított határidős kereskedési versenyt szervez, amin kizárólag a Kripto Akadémián keresztül regisztrált felhasználók vehetnek részt. A versenyen a régi és új regisztrálók is elindulhatnak.

A verseny 4 fordulóból áll. Minden fordulóban egy kereskedési kihívást kell teljesíteni. Aki legalább egynek megfelel, annak a tőzsdei azonosítója bekerül egy kalapba, amiből a fődíj nyertesét, egy 4k QLED Samsung TV új tulajdonosát fogjuk kisorsolni december 24-én. Ne feledd ezen a héten nemcsak a verseny 4. fordulója zárul, ahol 50 000 USDT kereskedési forgalmat kell elérned, hanem maga a versenykiírás is. 

A játékban kizárólag a Bybit Perpetual Futures határidős kereskedési felületén végzett kereskedést vesszük figyelembe. (Copy Tradinggel is teljesíthető.) Ha már van Bybit regisztrációd: lehetőséged van kérvényezni, hogy a tőzsde úgy vegye, hogy mi hívtunk meg az oldalra. Ezzel jogosultságot szerezhetsz a játékban való részvételre. Ezzel kapcsolatos részleteket itt találsz.

A TV-t a verseny lezárultát követő napon, december 24-én fogjuk kisorsolni. Ez azt jelenti, hogy a nyertes az ajándékot csak a karácsonyi ünnepek után fogja megkapni, de szenteste már a nyereménye biztos tudatában költheti el az ünnepi vacsorát. Bízunk benne, hogy ezt az apró kellemetlenséget később feledtetik majd a készülék előtt töltött kellemes percek.

A nyereményjáték további részleteit innen éred el

A játékhoz kapcsolódó, első befizetőknek szóló 20 dolláros kiutalható akció a múlt hétvégén ért véget, amelyre rengetegen regisztráltatok. Ha befizetéstől számítva 10 munkanapon belül nem kaptad meg az összeget, vedd fel velünk a kapcsolatot (keresd Grecsoszt a KA discord szerverén) és utána nézünk, hogy mi lehet a probléma.

Köszönjük, hogy részt vettetek a Bybit és a Kripto Akadémia 2023-as játékaiban! Bízunk benne, hogy 2024-ben még több és nagyobb értékű nyereményt tudunk számotokra biztosítani. A karácsonyi versenyben való részvételhez mindenkinek sok sikert kívánunk! Irány a Bybit >>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img