Felgyújtotta magát, hogy megvegyék a kriptopénzét

spot_img

Újabb gyöngyszemmel bővül az élő közvetítésben reklámozott kriptókkal foglalkozó sorozatunk. A kéz nélküli ember és az anyu bájait is bevető tini után most valaki még feljebb emelte a tétet, hogy felhívja magára a vásárlók figyelmét.

A TruthOrDare (DARE), vagyis a szabad fordításban “Meri Vagy Nem Meri” nevű kriptopénz alapítója arra ösztönözte a nézőit, hogy mindenféle hülyeséget vállaljanak be, és ezekkel népszerűsítsék a kriptók világát. Ő maga is megpróbált élen járni az ilyen kísérletekben, melyek során az elmúlt napokban már felgyújtotta a nadrágját és mérgező anyagokkal teli vizipipa vizet is ivott, tegnap viszont egy ezeknél is zseniálisabb mutatványra szánta el magát.

Emberünk alkohollal öntötte le magát, majd tűzijátékot lövetett magára, amitől néhány pillanat múlva élő fáklyává vált.

Beszámolók szerint az influenszer testének több mint harmadán súlyos égési sérülések keletkeztek, melyekkel egy helyi traumatológiai osztályra szállították.

A DARE token árfolyama eközben a 25-szörösére növekedett

A nézettségért folyó versenyben egyre veszélyesebb dolgokat vállalnak be a streamerek. A napokban egy ugyancsak élőben mutatott tragédia felvétele is bejárta a médiát amiben egy fiatal rapper tartott kibiztosított fegyvert a halántékához, hogy ezzel vágjon fel a követői előtt.

Bár még nem tudjuk mi lesz a következő őrültség, valaki biztosan megpróbál majd ezeken is túltenni. Az élő streamek során gyakran a nézők kéréseinek megfelelően alakul az adás, így sokan még bíztatják is a figyelemre vágyó influenszereket, hogy vállaljanak be egy veszélyes helyzetet.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Elnöki kegyelemmel szabadult a budapesti Satoshi szobor ötletgazdája

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img