Kakao ICO a láthatáron

Megosztom

Tegnap már olvashattatok róla, hogy a Telegram a plebsz kihagyásával is összegyűjtheti azt az 1.7 milliárd dollárt, melyet ICO-juk megvalósításához szükségesnek tartanak. Ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint egy másik mobil üzenetküldő rendszer a KakaoTalk is saját kriptopénzt fog kibocsájtani.

Ez a magyar fül számára talán ismeretlen cég, Dél-Korea legnépszerűbb mobil alkalmazásának üzemeltetője. A chat program és a KakaoPay mobil fizetést elősegítő szolgáltatás gyakorlatilag minden helyi telefonra telepítve van és napi használatát tekintve 90%-os piaci részesedéssel rendelkezik.

A tervezett ICO további részléteit várhatóan március 20-án hozzák nyilvánosságra, de tekintettel arra, hogy ezek egyelőre még tiltottak az országban, azt várhatóan Szingapúrban vagy Hong Kongban fogják lebonyolítani. A kriptopénzt a Kakao által üzemeltetett applikációkban használhatják majd a felhasználók. A koreai emberek digitális őrületét jól mutatja, hogy a fejlécben is látható Kakao Friends népszerű emotikonkészletét több mint 30 millióan vásárolták meg, a nemrégiben piacra dobott Niniztől pedig szintén több száz millió dolláros bevételt vár a cég.

Nem kizárt, hogy bevezetésekor ez lesz a világ legtöbb aktív felhasználójával rendelkező, a hétköznapi életben használt kriptopénze. 

Kapcsolódó cikkünk: Miért éppen Korea?

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel