CAHrenheit ICO előzetes

spot_img

A következőkben egy olyan ICO-t szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amivel kapcsolatban ugyan még sok a kérdőjel, de amit a mögötte álló emberek miatt mégis egy nagyon igéretes projectnek tartok.

A CAHrenheit célja az autóipar megreformálása. Szerintük ezen a területen úgynevezett asszimetrikus információáramlás alakult ki, vagyis a vásárlók sokkal kevesebb adathoz férnek hozzá mint az eladók és a gyártók, és ebből rendre az utóbbiak húznak hasznot. Például ha a járművek, szervízszolgáltatások vagy alkatrészek globális piaci árait bárki valós időben ellenőrizhetné, akkor a szolgáltatók sokkal nehezebben húzhatnának hasznot a hétköznapi emberek tudatlanságából.

A CAHrenheit lehetőséget teremtene az adásvételek és a tulajdonjog blokkláncon való rögzítésére, a különböző kedvezmények és ajánld a barátodat akciók szélesebb körű kiterjesztésére, a közvetítő harmadik felek kizárására és az IoT technológia segítségével az autókkal kapcsolatos adatok valós idejű megtekintésére. A globális decentralizált adatbázis sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá tenné a megfelelő szervíz vagy biztosítás kiválasztását, miközben egy biztosító is sokkal személyreszabottabb ajánlatokkal kereshetné meg az egyes járművek tulajdonosait.

Azt hogy a CAH tokenek iránt folyamatos legyen a keresletet, több módszerrel is ösztönöznék. Amellett hogy ez lenne a platform hivatalos fizetőeszköze, a szolgáltatókat is köteleznék hogy bizonyos mennyiségű tokent tartsanak letétben a rendszerben való megjelenéshez.

Ez eddig mind szép és jó, de egy ilyen ötlettel bárki előállhat. A kérdés, hogy valóban képes-e egy ilyen nagyszabású terv megvalósítására? És éppen ez az a pont amiért úgy gondolom, hogy a CAHrenheit ICO egy nagyon ígéretes befektetéssé válhat.

A CAH alapítója Joe Lee, a Kuaidi társalapítója. A Kuaidi a világ legnagyobb autós szolgáltatásokra specializált telefonos alkalmazása, amit egy üzleti vetélytársukkal történt egyesülés óta már csak DiDi néven ismer a világ. A DiDi-t a kínai Überként is szokták emlegetni, mely 10 000 alkalmazottal, 400 városban 550 millió ember számára biztosítja szolgáltatásait, ami számokban kifejezve napi 30 millió fuvart jelent.

De a cégben még ott lesz Derek Ip, aki az Ernst & Young-nál és az AXA-nál töltött be vezető pozíciót, Frank Chen, aki a Kuaidi platformját létrehozó 200 mérnököt irányította és Benson Wu, a Kuaidi járműflottáját korábban felügyelő igazgató, valamint  tanácsadóként megtalálható lesz Sunny Lu, a Vechain alapítója és Frang Desvignes, az AXA Lab Asia ázsiai partnerkapcsolataiért felelős vezetője is.

Bár a vállakozás még csak a tervezés szakaszában jár, máris sikerült megtalálni első partnerüket, a Klover-t, kína legnagyobb biztosítás technológiával foglalkozó cégét, ami már alapból 1 millió felhasználót, 30 000 kis- és középvállalkozást és 30 biztosítótársaságot hozhat majd magával a CAH ökorendszerébe,

A CAHrenheit mögött álló csapat rendelkezik azzal a tudással és szakértelemmel, ami egy ilyen robosztus alkalmazás kiépítéséhez szükséges, a termék viszont jelenleg még csak tervek formájában létezik, bármiféle működő demo vagy kidolgozott pénzügyi modell nélkül, ezért aki lehetőséget lát benne, annak tényleg hosszú távon kell majd gondolkodnia.

Mivel a project felkerült a figyelő listánkra, amint bővebb információval rendelkezünk az ICO-ról azt tudatjuk veletek. A részvételhez előreláthatóan Vechain (VET) tokenekre lesz szüksége az érdeklődőknek, melyet a Binance-en is megvásárolhattok.

CAHrenheit

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img