Bright Code: blokklánc a hétköznapokban

spot_img

A kínai elnök által megnyitott Kínai Nemzetközi Import Expo-n debütált a Bright Code, a Bright Foods (kína második legnagyobb élelmiszeripari vállalata) és a Vechain közös alkalmazása. A már hónapokkal ezelőtt bejelentett együttműködés egy fogyasztási cikkek származását nyomonkövető rendszerben öltött testet.

A kiállításon futó promóciós videók alapján a program anélkül teszi majd lehetővé a blokklánc technológia használatát, hogy arról a hétköznapi emberek tudomás szereznének. Az élelmiszerek leolvasásakor fellépő tranzakciós költségeket a Bright Foods és a belépő partnerek állják cserébe azért, hogy így erősítsék a bizalmat saját termékeik iránt.

Azok a fogyasztók, akik használják a Bright Code-ot B-pontokat kapnak, amiket különböző kedvezményekre válthatnak. A termékeket gyártó cégek szintén fontos információkkal gazdagodhatnak a vásárlási szokásokkal kapcsolatban és akár saját jutalmazási rendszerrel is ösztönözhetik a vásárlókat az alkalmazáson belül. A módszer nagyon hasonlít a BYD-del (a világ legnagyobb elektromos autókat gyártó vállalatával) közösen bejelentett Carbon Credit rendszerre, valamint a CAHrenheit kapcsán említett ökoszisztémára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img