Adj ötletet az IOTÁ-nak és nyerj örök dicsőséget. Meg egy kis zsebpénzt.

spot_img

Az IOTA hivatalos blogja egy versenyt hirdetett a nagyérdemű számára és arra gondoltunk, miért ne nyerhetné meg azt a Kripto Akadémia egyik éles eszű felhasználója.

A verseny pofon egyszerű: találj ki egy ötletet az IOTA felhasználására, várd meg, amíg elbírálja a zsűri és zsebeld be az 300 dolláros fődíjat, amihez hozzávágnak egy Ledger Nano S-t is, de igazából a legfőbb vonzereje, hogy együtt dolgozhatsz az IOTA Alapítvánnyal a saját ötleteden.

Az ötletversenyre nem csak egyedül, hanem legfeljebb háromfős csapatban is nevezhetsz. Bátorítjuk az olvasókat, hogy fogjanak össze, találjanak egymásra akár itt a kommentmezőben és próbálják ki magukat.

Az IOTÁ-sok a következőkre kíváncsiak:

A probléma: Milyen problémát oldanál meg?

A piaca: Milyen piaca van ennek? Milyen szegmensben alkalmazható a felhasználási területed? Helyi, regionális vagy világszintű?

A megoldás: A részletes leírása az ötletednek, hogyan használnád ebben az IOTA-t és hogy mire lenne szükség a probléma megoldására.

Annyi a dolgod, hogy kidolgozod a fenti koncepciókat, berakod egy pdf-be és december 14-ig elküldöd ezen a linken.

Nem csak az elsőt, hanem az első öt helyezettet értékelik valamilyen formában.

Nyilvánvalóan érteni kell az IOTA által kifejlesztett blokklánc alternatívát a Tangle-t és magát az IOTÁ-t is. Ehhez jó kiindulópontként szolgálhat az alábbi IOTA bemutatónk, de a munka oroszlánrészét neked vagy a csapatodnak kell elvégezni.

A versenyről minden részletet megtalálsz ezen a linken. Agyalásra fel!

IOTA – bemutató

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img