Leépítések a Steemitnél

Megosztom

Steemit egy tartalomgyártásra és annak jutalmazására kifejlesztett platform, ahol mind az írók, mind az olvasók kriptopénz jutalmakra tehetnek szert. Bár felhasználók tekintetében talán az egyik legnépszerűbb kriptós projektről beszélhetünk, a medve piac elől ők sem tudtak elmenekülni.

Mivel a STEEM tokenek értéke már 95%-ot esett az év eleji csúcshoz képest, a fejlesztői munka finanszírozása egyre komolyabb problémát jelentett a tulajdonosoknak, akik végül úgy döntöttek hogy megválnak dolgozóik 70%-ától. A hírt egy blogbejegyzés és egy videó formájában tette közzé a Steemit alapítója.

Mint a legtöbb újonnan induló közösségi oldal, a Steemit is küszködött az új felhasználók megszólításával, ami élet és halál kérdése a zárt rendszerű jutalmazási modellek esetében. Mi reménykedünk benne, hogy a Steemit nem dobja be végérvényesen a törölközőt, ugyanakkor örülünk is annak, hogy nemrég bevezetett hűségrendszerünk már három másik szakportállal is kompatibilis és alig egy héttel indulása után, már 30 000 felhasználó hozta létre saját Mikron számláját.

Bevált a Mikron, mutatjuk hogyan

Megosztom
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel