Leépítések a Steemitnél

spot_img

Steemit egy tartalomgyártásra és annak jutalmazására kifejlesztett platform, ahol mind az írók, mind az olvasók kriptopénz jutalmakra tehetnek szert. Bár felhasználók tekintetében talán az egyik legnépszerűbb kriptós projektről beszélhetünk, a medve piac elől ők sem tudtak elmenekülni.

Mivel a STEEM tokenek értéke már 95%-ot esett az év eleji csúcshoz képest, a fejlesztői munka finanszírozása egyre komolyabb problémát jelentett a tulajdonosoknak, akik végül úgy döntöttek hogy megválnak dolgozóik 70%-ától. A hírt egy blogbejegyzés és egy videó formájában tette közzé a Steemit alapítója.

Mint a legtöbb újonnan induló közösségi oldal, a Steemit is küszködött az új felhasználók megszólításával, ami élet és halál kérdése a zárt rendszerű jutalmazási modellek esetében. Mi reménykedünk benne, hogy a Steemit nem dobja be végérvényesen a törölközőt, ugyanakkor örülünk is annak, hogy nemrég bevezetett hűségrendszerünk már három másik szakportállal is kompatibilis és alig egy héttel indulása után, már 30 000 felhasználó hozta létre saját Mikron számláját.

Bevált a Mikron, mutatjuk hogyan

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img