A PwC után a Deloitte is a VeChain-t választotta

spot_img

Big Four az összefoglaló neve a világ négy legnagyobb könyvvizsgáló-adótanácsadó-vezetői tanácsadó stb. cégének (Deloitte, Ernst & Young (EY), KPMG and PricewaterhouseCoopers (PwC)), melyek a Wikipedia szerint például az évtized elején a 100 legnagyobb brit vállalatból 99-cel dolgoztak együtt, ma pedig a teljes világpiac 85%-át fedik le. Ezek a cégek egyenként 2-300.000 közötti munkavállalóval rendelkeznek és évi 30-44 milliárd dollár bevételt termelnek.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a PwC nemcsak VeChain partner, hanem részesedést is vásárolt a cégben, és a cég aktívan használja a VeChain blokkláncát is. A San Franciscóban csütörtökön megrendezett VeChain Summit 2019 konferencián pedig kiderült, hogy a Big Four legnagyobb tagja, a Deloitte szolgáltatásai részeként fog a VeChain Thor blokkláncra alkalmazásokat fejleszteni az Ethereum helyett. A Deloitte Blockchain Global üzletágának technológiai vezetője ráadásul beül a VeChain tanácsadói testületébe.

A VeChain történetéről, technológiájáról és potenciáljáról a múlt hónapban négyrészes sorozat jelent meg a Kripto Akadémián.

A VET árfolyama a tavaly decemberi aljról február óta stabil emelkedésben van, jelenleg épp mozgóátlagok és egy rakat támasz-ellenállás szint közé szorulva, csökkenő forgalom mellett gyűjt erőt a valamelyik irányba történő áttörésre. A piac általános iránya persze esetében is segíthet, főleg akkor, ha továbbra is a maihoz hasonló pozitív megerősítések érkeznek a projekt háza tájáról. A VET eddigi csúcsán 0.019$-t ért, ma 0.07-nél jár.

VETUSD napos grafikon a Binance adatai alapján. Forrás: Tradingview

A piaccal, kereskedéssel vagy kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért és közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img