Fontos mérföldkő a Reef Chain életében

spot_img

Korábban már írtunk róla, hogy a Reef Finance és az Elrond közös projekten dolgozik. Ennek a kapcsolatnak az első fontos mérföldköve volt, hogy a Reef Finance 2021. május 28-án elindította saját fejlesztésű blokklánchálózatát, a Reef Chain Mainnet Canary változatát.

A Reef Finance egyesíti erőit az Elronddal

A Reef, az első keresztlánc DeFi operációs rendszer, amely a központi és decentralizált forrásokból származó likviditást egyetlen platformon aggregálja. Azáltal, hogy a Reef egy helyen kínál számos DeFi befektetési lehetőséget, mellette a befektetők számára megspórolja a megbízhatatlan protokollokkal való interakcióval járó gondokat. A Reef Finance rövid időn belül bevezette a DeFi termékek széles skáláját azzal a céllal, hogy tovább egyszerűsítse a befektetéshez és a portfólió kezeléshez szükséges erőforrásokat. A Reef a befektetőknek kínált termékek és szolgáltatások terén kívánja magát megkülönböztetni versenytársainál.

A mainnet telepítését megelőzte a Maldives tesztnet értékelési fázisa, ahol a csapat a fejlesztőkkel együtt vizsgálta a tesztnet környezetét, majd a fellépő hibákat kijavították. A testnet elsöprő sikere lehetővé tette a csapat számára, hogy felgyorsítsa a Reef Chain Mainnet telepítését.

A Reef Chain a Substrate Framework segítségével épült, így kompatibilis a Polkadot hálózattal. A Reef Chain ezáltal számos tulajdonságot örökölt a Polkadottól, beleértve a támadásokkal szembeni nagyfokú ellenálló képességet, a zökkenőmentes átjárhatóságot más Substrate és Polkadot hálózat projektekkel, valamint a protokoll frissítések támogatásának képességét blokklánc-forkok nélkül. A Reef Chain teljes mértékben EVM (Ethereum Virtual Machine) kompatibilis. Mit is jelent ez? Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a már meglévő alkalmazásaikat az Ethereumról a mögöttes alapkód megváltoztatása nélkül portolhassák a Reef-re.

A Reef Chain Mainnet Canary változata az indulástól számított 30 napig lesz üzemben. A Reef csapata, az indulást követően, két hét alatt fogja lassan migrálni a likviditást a mainnetre. Ha bármi probléma adódna ez alatt az egy hónap alatt, a fejlesztők, a láncot vissza tudják állítani egy korábbi állapotába. Mire ez az egy hónapos értékelési fázis befejeződik, a Canary verzió át fog alakulni vissza nem állítható hálózattá.

Ha Reef-t szeretnél vásárolni a Binance felületét ajánljuk, ahol mellesleg egyszerűen kamatoztathatod kriptovalutáidat is.

Binance Earn: útmutató a kamatozó kriptopénz szolgáltatásokhoz

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img