Kriptopénzügyek

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt a héten!

INLOCK

2021 első negyedévében a Cardano nagy fölénnyel nyerte az INLOCK-on a közösségi szavazást. Ennek eredményeként integrálták a Cardano (ADA) teljes támogatását az INLOCK platformra, ami már elérhető! Ennek az integrációnak köszönhetően az INLOCK ügyfelei könnyen utalhatják be és ki ADA érméiket a natív Cardano blokkláncon, és akár 6,4% -os kamatot is kereshetnek (APY). További részletek a csapat telegram csatornáján illetve a hivatalos oldalukon olvashatóak.

NEXO

További Cardano adoptáció! Szintén közösségi nyomásra immár a Nexo platformon is elérhető az ADA. Ha ráadásul ADA-t vásárolunk a Nexo Exchange-en, akkor limitált cashback is jár. Kihelyezve akár 8%-os kamatot kaphatunk ADA-ra, naponta kifizetve NEXO tokenben, illetve hitelt is tudunk felvenni ADA-val szemben.

ICON

Aki az ICON-t az ICONFI walletben stakeli, az most két legyet üthetnek majd egy csapásra! Az ICONFi automatikus BALN Airdrip támogatást nyújt azoknak az ICONFi felhasználóknak, akik az ICX-t a walletben stakelik. Amint az OMM Airdrip kampány élesbe áll, az ICONFi ICX stake résztvevői a BALN tokenek mellett heti OMM tokent is kapnak, amit egyébként manuálisan kellene minden héten hétfőn igényelni. De mi is az az OMM? Nem más, mint az ICON hálózatra épülő decentralizált társ-szerződéses pénzpiaci protokoll, ami előreláthatóan 2021 júliusában indul. Hamarosan bemutatjuk majd a Balanced.networkot is, ami szintén az ICON hálózatra épül és saját magát decentralizált bankként aposztrofálja. Az ICONFI walletről itt írtunk részletesebben:

Bemutatjuk az ICONFi-t

Változások a BlockFi-nál

Ismét változnak a BlockFi-nál a kamatszámla százalékok. A BlockFi folyamatosan vizsgálja az árfolyamokat a hitelezési és hitelfelvételi piaci dinamika alapján. A változó piaci körülményekre reagálva a BlockFi új árfolyamokat és szinteket jelentett be, amelyek 2021. július 1-jén léptek hatályba. A kamat változásokat az alábbi linken tudod nyomon követni.

További hír, hogy a BlockFi 3 új érmét vezetett be (DAI, BAT, UNI) elősegítve kriptovaluta portfoliónk diverzifikálását. A DAI, BAT, UNI érmékre az alábbi kamatok érhetőek el:

USDC a TRON hálózatán

Justin Sun saját twitter profilján jelentette be, hogy a TRON láncán az USDT mellett már az USDC is elérhető! A TRON hálózat segítségével immár fillérekért tudunk USDC-t is küldeni a támogató oldalak között.

Yield farming

Összeraktunk egy nagyobb lélegzetvételű cikket DeFi-farmolás témakörben! Az útmutatóban átnéztük, hogy mi is az a yield farming és annak összetevőit, a befektetők számára gyakorolt vonzerejét, valamint a lehetséges kockázatokat, amelyek előttünk állnak.

Mi az a hozamtermelés a DeFi-ben és hogyan működik?

Piaci zanza

Úgy tűnik az USA pénzügyi szektora kezdi megirigyelni a kriptopénz váltók és tőzsdék sikereit, ők sem szeretnének kimaradni a piac felfutásából. Eközben a VanEck vezérigazgatója sürgeti a SEC-t. Bár a SEC még nem hagyta jóvá az Egyesült Államokban a Bitcoin ETF-t, a VanEck elnöke elmondta, hogy nagy a kereslet egy ilyen termék iránt, a cég ügyfeleinek egyre nagyobb az étvágyuk. Végezetül a Salinas azon dolgozik, hogy saját bankja elfogadja a Bitcoint. Néhány hete egy interjújából kiderült, hogy a pillanatnyi rossz hangulat ellenére is kitart rendületlenül, ez nem is csoda, hiszen élete legjobb befektetésének tartja a kriptopénzt.

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel youtube csatornánkra is, ahol naponta jelentkezik Györfi András a Kripto Percekkel, a LapSzemlével és minden hétfőn, szerdán, pénteken a Kérdezz-Felelekkel, amiben az előző videóban feltett kérdésekre válaszol. Keny kereskedő kollégánk napi videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok Kriptopiac Keny-vel címmel szintén a youtube csatornánkon. Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img