Felszámolják a Celsius ethereum állományának nagy részét

spot_img

A Celsius fel fogja számolni közel a teljes letétbe helyezett ethereum állományát a hitelezők kifizetése céljából, ami 206 300 ETH-ból áll 468,5 millió dollár értékben. Továbbá a csődbíróság az elmúlt év végén jóváhagyta a Celsius Network bitcoinbányászatra vonatkozó szerkezetátalakítási terveit, ami azt jelenti, hogy a Celsius a csődeljárás végeztével már bitcoinbányászként fog tevékenykedni, igaz más néven.

A Celsius a közelmúltban hivatalosan is megkezdte kriptoeszközeinek értékesítést, ami sokak számára végre előrehaladást jelent a csődeljárás alatt álló platform életében, amióta 2022 júliusában benyújtotta a 11. fejezet szerinti eljárást. Az elsődleges hangsúly az ethereum állomány feloldásán van, amelynek egy része jelenleg jutalomszerzés céljából még mindig staking poolokban hever. 

A helyreállítási terv részeként a Celsius jelentős mennyiségű ethereumot fog kivonni az unstaking folyamat során, majd 206 300 ETH-t fog értékesíteni, amelynek összesített értéke a jelenlegi piaci árak alapján 468,5 millió dollár. A hatalmas ethereum állomány felszámolásának a célja a szerkezetátalakítási költségek fedezése és a hitelezők kifizetésének a megkezdése. 

Kapcsolódó cikkek:

A Lookonchain adatai szerint a Celsius Network már az elmúlt hónapokban is jelentős mennyiségű ETH-t utalt ki a staking tárcákból. Körülbelül 184 000 ETH-t (413 millió dollár értékben) vontak ki eddig, majd küldték tovább a nagyobb kriptokereskedési platformokra, a Coinbase-re, a FalconX-re és az OKX-re. Ezek az átutalások november 13-a óta folyamatosan zajlanak.

Az Arkham elemzései is megerősítik, hogy például az elmúlt napokban több mint 30 000 ETH-t küldtek a Celsius-hoz kapcsolható Ethereum címekről a Fireblocks letétkezelőnek, amelynek egy részét rögtön a Coinbase kriptotőzsdén helyezték el.

A kiutalásokat az alábbi címeken tudod nyomon követni:

A legutóbbi frissített adatok szerint a Celsius továbbra is két jelentős, összesen körülbelül 634 000 ETH-t tartalmazó, 1,42 milliárd dollár értékű pénztárcát birtokol.

Celsius – Fahrenheit

A hatalmas mennyiségű ethereum piacra öntése miatt befektetők egy része már most elkezdett aggódni egy lehetséges dump hullám beindulása miatt, ami esetleg az árat is tartósan 2000 dollár alá nyomná. A hirtelen irányváltás a csődbíró nemtetszését is kiváltotta, hiszen tavaly év végén döntött New York déli körzetének csődbírósága arról hivatalosan, hogy a szerkezetátalakítási terv részeként a korábbi kriptohitelező bitcoinbányászként folytathatja tovább. (Bányászként Fahrenheit néven fogja tovább folytatni, amely egy konzorcium lesz.)

Olvasd el ezt is:

A bírói végzés hatályon kívül helyezte a szerkezetátalakítási tervekkel szembeni kifogásokat, megnyitva az utat a csődeljárásból való kilábalás felé. Amint azt korábban közöltük, a Celsius nagy mennyiségű bányászgép flottával rendelkezett és a legnagyobb bányász befektetők között tartották számon korábban. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Megkezdte altcoin állományának a felszámolását a Celsius

/coindesk, coinedition, reuters, celsius/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img