Történelmi csúcson a tokenizált amerikai állampapír tulajdonosok száma

spot_img

Az RWA.xyz platform szerint a tokenizált amerikai állampapír tulajdonosok száma történelmi csúcsot ért el, 5778 tulajdonossal. A rangsort az Ondo U.S. Dollar Yield (USDY) vezeti 4685 tulajdonossal és több mint 279 millió dollárnyi tokenizált kötvénnyel.

A BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund (BUIDL), amely közel 481 millió dollárnyi tokenizált amerikai állampapírral vezeti a piacot, csupán 14 tulajdonossal rendelkezik. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a BUIDL minősített intézményi befektetők számára van fenntartva, 5 millió dolláros minimális befektetési követelménnyel.

A tokenizált állampapír piac alakulása indulás óta (forrás: RWA.xyz)

A Franklin OnChain U.S. Government Money Fund (FOBXX), a Franklin Templeton vagyonkezelő által létrehozott alap a második legnagyobb alap a tulajdonosok és a tokenizált eszközök száma alapján. A FOBXX-nak 433 tulajdonosa van bő 341millió dollárnyi tokenizált eszközzel.

Kapcsolódó cikkek:

Júniusban eddig több mint 136 millió dollárnyi tokenizált alaprészvényt bocsátottak ki, míg mellette 35 millió dollárnyi részvényt égettek el. A tokenizált amerikai állampapírok piaca június 20-án minden idők legmagasabb értékén tetőzött 1,69 milliárd dollárral, és 118%-os növekedéssel büszkélkedhet, amit az elmúlt egy évben ért el.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Elstartolt az év egyik legjobban várt tokenizációs projektje az Ondo Finance

/rwa.xyz, cryptobriefing/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img