Fizesd ki a szállásodat bitcoinnal

spot_img

Ha azt már tudod, hogy miért éppen Korea, valamint a dél-koreai kripto pénz szabályozási kérdésekkel is “képben vagy”, akkor ma egy örömteli hírt is megosztunk Veled, feltéve, ha szeretsz utazni és az utazási célod éppen Dél-Korea.

Egy dél-koreai utazási szolgáltató iroda több mint 50.000 hotellel és egyéb szálláslehetőséggel ugyanis nemsokára 12 féle kripto pénzt fogad el, köszönhetően a szolgáltató utazási iroda és a Bithumb közötti együttműködésnek.

Dél-Korea legnagyobb kripto tőzsdéje a Bithumb kedden bejelentette üzleti együttműködését a szöuli székhelyű Innovation Corp.-vel.

Ennek a partnerkapcsolatnak köszönhetően az ügyfelek több mint 50 000 szálláshelyen, (például hotelekben, motelekben, fogadókban, vendégházakban és kempingezőkben) tudnak kripto pénzekkel fizetni az eltöltött vendégéjszakák kapcsán.

A szolgáltatás az év első felében fog valamikor elindulni és ezzel kapcsolatban a kis és közepes méretű szállásokra szakosodott utazási szolgáltató iroda a következőeket nyilatkozta.

„A felhasználó nálunk már fizethet a szállásért a Bithumb számlán tartott kripto pénzével is, amikor szállodát, üdülőhelyet vagy motelt foglal.

Jelenleg mintegy 50.000 bejegyzett ingatlannal állunk partneri viszonyban Koreában.”

Jelen írás idején a Bithumb az 5. legnagyobb kripto pénz tőzsde a világon és a második legnagyobb Dél-Koreában, 24 órás kereskedéssel (szerkesztő megjegyzése: az Upbit jelenleg az ország legnagyobb kripto tőzsdéje).

A foglalások kapcsán használható kripto pénzek listáka az alábbiak szerint alakult: bitcoin, bitcoin cash, ripple, ether, ethereum classic, EOS, qtum, monero, litecoin, zcash, bitcoin gold és dash.

Az ügyfelek az Innovation app. használatával lefoglalhatják a szobájukat és fizethetik annak számláját a Bithumb számlájukon található kripto pénzekkel (a fenti listából) magyarázta a Zdnet Korea, hozzátéve, hogy az app. körülbelül 2 millió felhasználóval rendelkezik és mind az Android-on, mind az iOS-en elérhető.

Az alkalmazás a Google Play áruházban több mint 41.000 értékelést kapott, átlagosan 4.4 csillaggal. Az iTunes áruházában kicsit el van maradva, mert ott „csak” körülbelül 5700 felhasználó értékelte, igaz ott átlagosan 4.7-es értéket kapott.

A Bithumb pedig annak a véleményének adott hangot a bejelentés kapcsán, hogy Korea a globális kripto trend része és örülnek neki, hogy az ország egyik legnagyobb szálláslehetőségét kínáló cégével kötöttek partneri  megállapodást.

Forrás: itt

Dr. Varsányi Károly

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img