Bitcoinbányászrészvény-jelentés

spot_img

Újabb hét, újabb bitcoinbányászrészvény-jelentés. A Kripto Akadémia által figyelt bányász cégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt napok történései alapján.

A legtöbb bitcoinbányász részvény árfolyama növekedni tudott múlt héten csütörtökön. A TeraWulf részvényei 27,13%-kal emelkedtek, ezt követte a SAI.TECH (+13,21%) és a Mawson Infrastructure Group (+6,89%).

Pénteken is emelkedni tudtak kisebb mértékben a bányász részvények, de a kereskedési napot többnyire oldalazással töltötték. A Londoni Tőzsdén és a Nasdaq-on is az Argo Blockchain részvényeit pénteken ideiglenesen felfüggesztette az Egyesült Királyság Pénzügyi Hatósága. A TeraWulf 17,48%-kal tudott emelkedni, a Core Scientific +5,95%-al, a BIT Mining pedig 3,26%-al.

Az új kereskedési hetet csökkenéssel indították a bányászok. Hétfőn a TeraWulf és a Digihost tartozott a legrosszabbul teljesítő részvények közé. A TeraWulf részvényei több mint 33%-kal csökkentek a múlt heti remek szereplést követően, miután a vállalat azt nyilatkozta, hogy 16%-kal növelte a 2023 elejére vonatkozó hashráta iránymutatását, és 10 millió dollárt gyűjtött össze törzsrészvények eladásából. A Digihost részvényei -11%-ot gyengültek, míg a CleanSpark 7,9%-ot emelkedett.

A tegnapi keddi napon vegyes eredményeket mutattak be a bányászrészvények, egyik fele emelkedni tudott, a másik fele pedig kis mértékben csökkent. Az Argo Blockchain részvényei 38%-ot zuhantak, miután a bányász véletlenül közzétett egy dokumentumot, amely alapján a chapter 11 szerinti csődeljárásra készül. A cég valójában bányász eszközöket kíván eladni, hogy megpróbálja elkerülni a csődeljárást. A Core Scientific árfolyama 11%-kal emelkedett, a SAI.TECH 11%-ot, ellenkező oldalon a TeraWulf 13%-kal csökkent, a Greenidge Generation Holdings pedig 9,03%-kal.

Összességében elmondható, hogy bányászrészvények oldalazó, kisebb-nagyobb kilengéseket produkáltak. Néhány bányász bejelentésétől függően 10-30%-os mozgásra is képes volt.

Kriptobányász ​​cégek 2022. december 14-én szerdán, tőzsde nyitás előtt:

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoinbányászindex-jelentés

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img