Kriptobányász hírek – 12.

spot_img

Kriptobányász cikksorozatunkban havonta összefoglaljuk a fontosabb bányász eseményeket a nagyvilágból. Discord csatornánk #bányászoknak kialakított szekciójában pedig segítőkész bányász közösség jött össze. A szobákban megtaláljátok a napi ki-mit bányászik, rig összeállításról tanácsokat, tippeket, videokártya beállítási praktikákat és aki ASIC témakörben keresi a választ, azt is meg fogja találni! Lássuk a fontosabb eseményeket!

A Compute North texasi telephelyének építési munkálataiba pillanthatunk bele… 

Az egyik legnagyobb bányász, a Bit Digital negyedéves pénzügyi jelentése szerint, a cég továbbra is adósságmentes és több mint 70 millió dollár készpénzzel, valamint digitális eszközzel rendelkezett 2022. március 31-én… 

Most már hivatalosan is elmondható, hogy az Intel beszállt a bitcoin bányászatba. A technológiai óriás alig fél éve jelentette be az “ultra alacsony feszültségű és energiahatékony” ASIC chipjét, máris a piacon van. A hírek szerint a napokban szállítják le az előre szerződött bányász partnercégeknek.

A Bitfarms videós összeállításában telephelyeik mindennapi működését mutatják be… 

A BITMAIN a hó közepén jelentette be, hogy elérhető a vadonatúj ANTMINER E9 bányászgépe (ethereum ASIC bányász), amely megvásárolható a gyártó hivatalos honlapján… 

A Bitfarms után a Core Scientific is megvált bitcoin állományának nagy részétől

Legutóbb a Core Scientific közölte júniusi jelentésében, hogy a mérlegében lévő teljes bitcoin állományának több mint 85%-ától megvált. Eddig a Bitfarms és a Core Scientific jelentette be hivatalosan is, hogy BTC egyenlegének jelentős részét értékesítette júniusban. Várhatóan ez a tendencia folytatódni fog más cégek esetében is.

A Compute North telepítési munkálatai nem állnak le.

Az egyik legnagyobb bitcoinbányász cég a CleanSpark, a medvepiac ellenére több mint 1000 darab bitcoin bányászgép megvásárlását jelentette bejelentősen kedvezményes áron“, a korábbi 2022-es árakhoz képest.

A TeraWulf bitcoin bányái karbonsemlegesek, az elektromos áram előállítási költsége kb. 2-3 amerikai dollárcent között mozog… 

A Bitmain termékosztályának elnöke a Miamiban zajló bányászati konferencián egy sor kezdeményezést osztott meg, miszerint a bányászgépeket gyártó cég javítja az antminerek élettartamát csökkentve az üzemeltetés és a karbantartás nehézségeit és költségeit, továbbá egy teljesen új szállítmányozási modellt fog alkalmazni. 

Bitcoinbányászrészvény-jelentések július hónapban

Kibányászott kriptovalutáidat befektetnéd, de nem tudod hova? A Nexo felülete erre egy remek lehetőség lehet. A Nexo-ról készült bemutató cikkünket itt éred el. Érdekelnek a bányászat mellett a kriptopénzügyek is? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalókkal, tippekkel!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img