Nemzetközi vizekre evez a Coinbase

spot_img

Az amerikai szabályozók által kezdeményezett peres eljárásra válaszul, a Coinbase igyekszik megerősíteni nemzetközi jelenlétét. Ezúttal a kriptotőzsde üzemeltetője, a Coinbase Global, többek közt Szingapúrban bővíti szolgáltatásainak körét ázsiai ügyfelei számára. 

“Az üzenet az, hogy a világ az Egyesült Államokkal vagy anélkül is halad előre, és mi, mint egy globális vállalat, elkötelezettek vagyunk a nemzetközi terjeszkedés iránt” – mondta Hassan Ahmed, a Coinbase szingapúri igazgatója.

A Coinbase még tavaly októberben működési engedélyt kapott a Szingapúri Monetáris Hatóságtól (MAS). Nemrégiben a vállalat szintén engedélyt szerzett a Bermudákon nemzetközi tőzsde működtetésére, ahol a tervek szerint határidős kereskedési lehetőséget is fog biztosítani.

A Coinbase Kanada, Nagy-Britannia és Bermuda után, Brazíliában, Szingapúrban, Dubajban és a kriptobarát szabályozási környezetet létrehozó Hongkongban is elkezdte kialakítani regionális központjait. Korábban felröppentek olyan hírek is, miszerint a kriptotőzsde óriás, a Bittrex után elhagyhatja az Egyesült Államokat.

Az ázsiai országban a bejelentés szerint a Coinbase, díjmentes USDC vásárlást vezet be a szingapúri dollárt (SGD) használó ügyfelek számára, valamint USDC tartásáért jutalmakat zsebelhetnek be felhasználói. A tapasztaltabb kereskedők több mint 200 kriptoeszközzel kereskedhetnek USDC ellenében a tőzsdei felületen. Mindemellett elérhető az ETH, a SOL, az ADA, az ATOM és a XTZ staking szolgáltatás is.

Tanulj a kripto opciók kereskedéséről az OpcióGuruval és a Kripto Akadémiával. Készülj fel velünk, nézd meg mit tud a Kripto Opció Start oktatóanyagunk.

A Coinbase 2000 szingapúri felnőtt megkérdezésével egy felmérést is készített, aminek eredményeként alakította ki jelenlegi tőzsdei funkcióit. Az eredmények szerint a szingapúriak negyede tartja a kriptot leendő pénzügyi jövőnek. A felmérésből az is kiderült, hogy a szingapúriak 32%-ának van vagy már volt kriptotulajdona, míg a megkérdezett emberek több mint a fele arra számít, hogy idén kriptoval fog kereskedni vagy kriptot fog tartani.

“A pesszimista szalagcímek tengerében úgy gondolom, hogy a szingapúri fogyasztók és kriptofelhasználók esetében kétségtelenül sok rugalmasságot látunk. Az elfogadási ciklus tovább folytatódik” – mondta Ahmed. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Szabályozói hátrányba került az USA

/the block, coinbase/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img