Kriptobányász hírek | a bitcoinbányászrészvények közel 30%-ot estek

spot_img

Kriptobányász cikksorozatunkban havonta foglaljuk össze a fontosabb bányász eseményeket a nagyvilágból. Discord csatornánk bányászoknak kialakított szekciójában segítőkész bányász közösség jött össze. A szobában megtaláljátok a napi ki-mit bányászik, rig összeállításról tanácsokat, tippeket, videokártya beállítási praktikákat és aki ASIC témakörben keresi a választ, azt is meg fogja találni! Lássuk a fontosabb eseményeket!

  • Február végén a Texas Blockchain Council (TBC) és a Riot Platforms beperelte az Egyesült Államok Energiainformációs Hivatalát (EIA). Az érdekvédelmi szervezet és az egyik legnagyobb észak-amerikai bitcoinbányász azzal vádolják az ügynökséget, hogy az az adatgyűjtési eljárás, amiben követelik a kriptovaluta bányászoktól villamosenergia-fogyasztási adataikat jogellenes.
  • Az egyik legnagyobb tőzsdén jegyzett bitcoinbányász, a Marathon Digital Holdings, a gyorsabb és egyszerűbb bitcoin tranzakciók végrehajtása érdekében fejlesztette ki saját szolgáltatását közvetlen bitcoin tranzakciók benyújtásához. A szolgáltatás célja a nagy vagy nem szabványos bitcoin tranzakciók visszaigazolásának az egyszerűsítése.
  • A bitcoin rally ellenére, a bitcoinbányász részvények árfolyama közel 30%-ot estek. A Blockware Solutions vezető elemzője, Mitchell Askew szerint az ok, a felezés előtti bányászrészvény rally kifulladása lehet, de egyben egy újabb lehetőséget is lát az olcsóbb bányászrészvények megszerzésében. Az elemző arra is emlékeztet, hogy ehhez hasonló eset 2023-ban kétszer is előfordult, amikor a bányászrészvényekbe történő befektetés nagyszerű lehetőséget eredményezett.
  • Újabb hónap telt el a legutóbbi bitcoinbányászrészvény-jelentésünk óta. A Kripto Akadémia által figyelt bányászcégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt hetek történései alapján.   
  • Finnország hamarosan vonzó hely lehet a bitcoinbányászok számára, többek között bőséges megújuló energiaforrásai és hűvös éghajlata miatt. Ezenkívül stabil politikai, gazdasági és szabályozási környezettel rendelkezik, ami szintén előnyös lehet a bányászoknak, nem beszélve az olcsó villamosenergia árakról.
  • Még 2022 februárjában döntött úgy az orosz kormány, hogy legalizálni kívánja a kriptovaluta bányászatot. Az azóta eltelt bő két év alatt vajmi keveset haladt előre az ügy, most azonban fordulat állhat be a kriptobányászat legalizálásával kapcsolatban. Néhány hónapja az orosz kriptovaluta iparág és üzleti vezetői együttműködnek egy törvénytervezet kidolgozásán, amelynek célja a kriptobányászat tényleges legalizálása az Orosz Föderációban. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Kriptobányász hírek | Etiópia lehet a bitcoinbányászok új Mekkája

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img