Ark( ARK ) $1.08

Vásárlására a következő tőzsdét ajánljuk: Binance Vásárolok
Piaci részesedés $140,079,025
Napi forgalom $803,458
Forgalomban lévő mennyiség 129,811,203
Algoritmus DPoS
Konszenzus DPoS
Összes kibocsátható coin száma 134,000,000
Árfolyam

Árfolyam

A különböző blockchainek közötti átjárhatóság (együttműködések során implementálható, saját SmartBridge technológia, vagy az Encoded Listeners node-ok által), az “egy kattintással” indítható saját (felhasználói) blokklánc és a környezetkímélő Delegated Proof-of-Stake konszenzus protokol az ARK projekt legfontosabb értékajánlatai.

A roadmapből kiderül, hogy ezek mellett lesz még, a teljesség igénye nélkül: Solidy alapú okosszerződések, alapoktól újratervezett ARK Core, IoT use-case, üzletekben történő fizetést elősegítő NFC eszközök, kártya és egyéb hardver.

Az ARK utility token, az ökoszisztémával történő interakció eszköze. A tranzakcióknak, multisig tranzakcióknak, a stakinghez szükséges delegáltra szavazásnak, új delegált regisztrációjának, ARK költsége van, de a feljebb említett funkciók és technológiák is mind a tokent használják vagy fogják használni a jövőben.

Az ARK ökoszisztéma gerinceként funkcionáló mainnet indulásakor 125 millió ARK token keletkezett, 2018. május elejére 133,6 millió fölött járnak a beépített infláció miatt, amelynek mértéke a 2027-ben esedékes évi 4,02%-ig folyamatosan csökkenni fog. Az inflációval keletkező, blokkonként 2 db körüli új token szétosztásra kerül a hálózatot fenntartó és a láncot építő, pontosan 51 delegált között, akiknek a szavazási rendszer miatt érdeke, hogy bevételeiket megosszák a rájuk szavazók között, ezzel megteremtve az ARK tokenek tartásának anyagi ösztönzését.

Blokkláncok “one-click” indításának lehetősége az ARK skálázhatóságának legfontosabb eleme is lesz egyben: Az alkalmazások külön, de átjárható láncokon futtatásával elkerülhető a pl. CryptoKitties által okozotthoz hasonló torlódás. A halandó emberek számára is felfogható, egyszerű használhatóság elérésével az egykattintásos blokklánc szolgáltatás már tömeges adopcióra is alkalmas lesz.

Linkek

Vásárlására a következő tőzsdét ajánljuk: Binance Vásárolok
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel