Kriptobányász hírek

spot_img

Kriptobányász cikksorozatunkban havonta foglaljuk össze a fontosabb bányász eseményeket a nagyvilágból. Discord csatornánk #bányászoknak kialakított szekciójában pedig segítőkész bányász közösség jött össze. A szobában megtaláljátok a napi ki-mit bányászik, rig összeállításról tanácsokat, tippeket, videokártya beállítási praktikákat és aki ASIC témakörben keresi a választ, azt is meg fogja találni! Lássuk a fontosabb eseményeket!

Újabb beruházás a CleanSpark részéről, rekordszámú bányászbevétel a Marathon-nál 

  • A Tether bejelentette, hogy a bitcoinbarát El Salvadorral együttműködve egymilliárd dolláros beruházást tervez megújuló energiával működő bitcoinbánya létesítése kapcsán. A 241 megawattra tervezett Volcano Energy névre keresztelt bitcoinbánya, ha megvalósul, 100%-ban megújuló energiaforrások által 1,3 EH/s számítási kapacitással fog működni.
  • Csak a legalacsonyabb energiaköltséggel és a leghatékonyabb berendezésekkel rendelkező bányászok fogják túlélni a négyévente bekövetkező bitcoin felezést. Az egekbe szökő hashráta és a hálózati nehézség a felezést követően valószínűleg drámaian csökkenni fog, mivel az érvényes blokkjutalmak a felére csökkennek majd.
  • Az oroszországi kriptobányász létesítmények összkapacitása az elmúlt évben, a globális piaci visszaesés és a szankciók ellenére is növekedni tudott. Az elmúlt év végéhez képest Oroszország már 2023 első negyedévében megduplázta bányászati kapacitását és ezzel a világon a második legnagyobb bitcoinbányász hatalommá vált az USA mögött.

Bitcoinbányászrészvény-jelentés

Bitcoinbányászrészvény-jelentés

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img