Kriptopénzügyek – 10.

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt a héten!

FTX – 3Commas partnerség

Ha FTX-el használod a 3Commast, a partnership-nek köszönhetően mostantól ingyenes, használhatunk minden funkciót.

Binance

Újabb funkcióval bővült a Binance telefonos alkalmazása. A Binance Live élő videós közvetítések indítását teszi lehetővé, ami a tőzsde reményei szerint minden korábbinál közelebb hozza majd a média tartalmakat az oldal felhasználóihoz.

BlockFi

Ismét kamatváltozások a BlockFi-nál. A BlockFi folyamatosan a piaci dinamika alapján határozza meg a hitelezés és hitelfelvétel kamatlábait. Ezekkel a folyamatokkal kívánja a cég fenntartani a hatékony kockázatkezelést és maximalizálja a BlockFi kamatszámla (BIA) jövedelemszerzési lehetőségeit.

ICON

OMM community airdrop. Az ICON láncán futó OMM Finance airdrop programjában lehet részt venni, ha előzőleg megfeleltél bizonyos kritériumoknak.

Továbbá jövőhét hétfőtől szintén hetente lehet majd lehívni az OMM rewardot a stakelt ICX után, ahogy a Balanced BALN token esetében is! A stakelt sICX nem vesz részt az airdripben.

INLOCK

Alig telt el egy hét, és máris újabb bejelentés érkezett az INLOCK csapatától. A közlemény szerint igen fontos mérföldkőhöz érkezett el a projekt a 2021-2022-es évre vállalt fejlesztések kapcsán!

PAXFUL

Újabb nagy pénzügyi szereplő indít “EARN” szolgáltatást. A Paxful (vezető globális peer-to-peer fintech platform) Lagosban jelentette be 2021. augusztus 25-én, hogy elindítja a Paxful Earn szolgáltatását. Az ajánlat elsőként Nigériában startol a Celsiusszal karöltve, a globális iparágvezető kriptopénz hozamtermelő platformmal kötött partnerségen keresztül.

Pénzügyi tippek, trükkök

Azt tudtad, hogy most már a Tradingview-n keresztül is elérhetőek a Glassnode főbb adatai? A blokklánc elemzéssel foglalkozó cég több tucat coin statisztikáit tette szabadon böngészhetővé, de a listát a későbbiekben még tovább szeretnék bővíteni. Keresési tippeket, trükköket és kulcsszavakat az aktuális cikkünkben megtalálod!

Piaci zanza

Kubában is államilag elismert fizetőeszközzé válhatnak a kriptovaluták, Salvadorban pedig tüntettek a Bitcoin közelgő bevezetése ellen.

Az amerikai szenátus nemrégiben rábólintott egy kripo iparágat hátrányosan érintő törvényjavaslatra. A döntés egy gazdasági mentőcsomaggal kapcsolatos szavazás során született, aminek szövegébe az utolsó pillanatban illesztették bele az erről rendelkező pontokat. Mint kiderült, a második mentőcsomagot szintén előzetes egyeztetések nélkül tervezik egy kriptókat szabályozó szegmenssel kiegészíteni. Erről egy belső, névtelenséget kérő forrás tájékoztatott. Az új törvény arra kötelezné az amerikai tőzsdéket, hogy a nem-amerikai ügyfeleik adatait átadják az USA állami szerveinek, amik ezeket aztán kicserélnék más országok tőzsdéinek amerikai felhasználókat listázó feljegyzéseivel.

Az USA más országokkal is megosztaná a kriptotőzsdék felhasználóinak adatait

Az FTX történetének legfontosabb bejelentéseként jellemezte a tőzsde igazgatója, hogy felvásárolták az amerikai LedgerX-et, egy az Egyesült Államokban érvényes határidős kereskedési engedéllyel rendelkező platformot.

Gensler: a DeFi központosított és működjenek együtt a SEC-el. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a SEC legfontosabb prioritása a befektetők védelme. Gary Gensler, a SEC elnöke szerint a kriptokereskedési platformok szabályozási problémákat kockáztatnak, ha nem működnek együtt velük.

VIP előfizetés

Tárazz be most Discord VIP előfizetést, hamarosan árat emelünk! Most még a régi árakon érheted el a Kereskedési Tippek szolgáltatásunkat, aminek keretében a Discord szerverünk VIP tagja lehetsz. Ez azonban szeptember 13-án megváltozik.

Tárazz be most Discord VIP előfizetést, hamarosan árat emelünk

Szoboravató

Bő fél éves munkánk ér hamarosan véget, a Kripto Akadémia csapata, a MrCoin kriptopénzváltó, a Blockchain Budapest konferencia és a Blockchain Hungary szövetség rengeteget tett azért, hogy felavathassuk a világ első Satoshi Nakamoto szobrát.

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád a lending szolgáltatókat az alábbi linkek valamelyikén megteheted:

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalóinkkal!

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel youtube csatornánkra is, ahol naponta jelentkezik Györfi András a Kripto Percekkel, a LapSzemlével és minden hétfőn, szerdán, pénteken a Kérdezz-Felelekkel, amiben az előző videóban feltett kérdésekre válaszol. Keny kereskedő kollégánk napi videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok Kriptopiac Keny-vel címmel szintén a youtube csatornánkon. Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is! Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

defi, kriptopénzügyek, lending, yield farming

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img