Kriptopénzügyek

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt az elmúlt napokban!

Binance

Felmondta a Binance.US a Voyager Digital eszközeinek felvásárlásáról szóló üzletét. A hírt mind a két fél megerősítette. A csődbe ment hitelező hivatalos twitter oldalán kiadott közleményében „kiábrándítónak” nevezte a helyzetet.

CoinMarketCap

Élesedett a Kripto Akadémia hivatalos profilja a CoinMarketCap-en. A népszerű árfolyam aggregátor egy jó ideje már ráfeküdt a közösségi életre is: a nagyobb kriptopénzes sajtótermékek, traderek és tartalomgyártók is megtalálhatóak a Community részen. Ezentúl mi is ott vagyunk.

Bybit

Hétfő délután a Bybit is bejelentette, hogy bevezeti a kötelező ügyfélazonosítást. A napi forgalom szerint az általában top 3-ba tartozó tőzsde sok új ügyfelet szerzett magának azzal, hogy 2023-ig lehetővé tette a névtelen kereskedést. Először a Binance-en életbelépő kötelező ügyfélazonosítás, később pedig az FTX csődje után ugrott meg igazán az oldal felhasználóinak száma.

OKX

Szigorít a felhasználás feltételein az OKX, ami rendszerint egyike az 2-5. legnagyobb forgalmat bonyolító kripto tőzsdének. A hivatalosan nem bejelentett változást az oldal egyik ügyfele vette észre.

SimpleFX

Teljes megújuláson esett át a SimpleFX ingyenes mobilalkalmazása, ami mostantól már az App Store és és a Google Play áruházaiból is elérhető. A több mint 270 kereskedési eszközzel és 70 be- és kifizetési móddal rendelkező app a kezdő és haladó kereskedők számára is hasznos lehet. A fejlesztők 2023 legjobb kereskedési alkalmazását próbálták elkészíteni, lássuk, milyen funkciókkal próbálták a régi-új appot felturbózni.

Arbitrum

Az Arbitrum április 23-án 367 ezer tranzakcióval újra megelőzte az Ethereumot a napi aktív tárcák tekintetében. Az Ethereum 261 ezer tranzakciót regisztrált aznap. Ebben a hónapban már kétszer, április 17-én és április 19-én is meghaladták az Ethereumot az Arbitrum napi tranzakciói.

Piaci zanza

Nem csak Elon Musk Starship rakétája robbant fel a múlt hét közepén, a bitcoin kilövése is kudarcba fulladt. Habár kedvező előjelekkel vágtunk neki az utolsó kereskedési hétnek, a váratlan szerdai fordulat végül keresztbe tett a további növekedésnek.

A Binance, a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéje csendben feloldotta az orosz állampolgárokra és lakosokra vonatkozó korlátozásokat, amelyeket több mint egy évvel ezelőtt vezetett be.

Egészen elképesztő akciónak lehettek tanúi a kriptopiacok szerelmesei csütörtök hajnalban. Az alig 36 óra alatt lezajló plusz és mínusz 10% körüli kilengések még a bitcoin esetében sem számítanak túl gyakorinak.

Megjelent az új KriptoSuli! Frissítettük, átdolgoztuk, hozzátettünk és még olvashatóbbá tettük, plusz csináltunk hozzá egy hangoskönyvet is. Már megvásárolható az új, frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv, egyetlen csomagban!

PrimeXBT bemutató

Kipróbáltuk a PrimeXBT-t, egy feltörekvőben lévő kripto tőzsdét. Bemutatónkban főleg azokat a lehetőségeket fogjuk kiemelni, amik megkülönböztetik az oldalt a többi váltótól. Kezdjük is rögtön egy talán sokakat érdeklő lehetőséggel, a folyamatosan (immár 65 hete) futó játékpénzes (demó számlás), de valódi pénznyereményt biztosító kereskedési versennyel.

Plutus bemutató

A piacon több szereplő is kínál már bank- vagy hitelkártyát. A Crypto.com és a Binace kártyáit már régóta használhatjuk, akárcsak a Wirexet. Nemrég pedig a Nexo tette elérhetővé saját debit kártyáját a hazai felhasználók számára. Bőven tudunk már válogatni és könnyen megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb megoldást.

Kriptós kártyák tekintetében itthon a Plutus nem annyira ismert, mint a fent felsoroltak, annak ellenére, hogy már 2017 óta piacon vannak és az ingyenes csomagban 3 százalék pénzvisszatérítést kínálnak úgy, hogy egyes csomagoknál még csak el sem kell köteleznünk magunkat.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád az alábbi bankkártyák egyikét az alábbi linkek valamelyikével igényelhetsz egyet:

Ha kriptovalutáidat biztonságban szeretnéd tudni, az általunk is használt és letesztelt hardver tárcákat ajánljuk: 

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalóinkkal!

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel YouTube és TikTok csatornánkra is, ahol naponta jelentkezik Györfi András a Kripto Percekkel, a LapSzemlével és minden hétfőn, szerdán, pénteken a Kérdezz-Felelekkel, amiben az előző videóban feltett kérdésekre válaszol. Keny kereskedő kollégánk napi videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok Kriptopiac Keny-vel címmel szintén a youtube csatornánkon. 

Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is! Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img