Kriptopénzügyek | CFTC a legtöbb kriptovaluta árucikk

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt az elmúlt napokban!

Bybit

A Bybit és a Kripto Akadémia közös karácsonyi játéka még tart, de az első befizetőknek szóló 20 dolláros promóció ezen a héten pénteken zárult. A játék fődíjaként továbbra is egy 4k QLED Samsung TV-ét és 4×100 USDT-t sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek karácsonyi játékában, ami 2023. december 23-án ér véget.

KriptoSuli

Közeleg a bikapiac, vértezd fel magad tudással! Február elsejétől vásárolható meg az új, frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv egyetlen csomagban, amit most karácsony alkalmából leáraztunk Nektek. 

Piaci zanza

  • Novemberben, ahogyan az előző hónapokhoz hasonlóan, ismét csúcsot döntött a Bitcoin hálózat hashrátája és a hálózati nehézség. November 30-án a 7 napos mozgóátlag szerint 493 EH/s-on tetőzött a hashráta. A hashráta növekedésével az elmúlt napokban a blokkok átlagosan 10 perc 19 másodpercenként generálódtak, és ennek megfelelően közel 3%-os negatív nehézségi kiigazítás várható hamarosan. 
  • Újabb hónap telt el a legutóbbi bitcoinbányászrészvény-jelentésünk óta. A Kripto Akadémia által figyelt bányászcégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt hetek történései alapján.
  • Rohamosan pörögnek 2023 utolsó hetei, a bitcoin árfolyama pedig december harmadikán áttört egy kritikus árfolyamot, ami fölött legutóbb 2020 áprilisában járt. Ismét 40 000 dollár a bitcoin, sőt, ahogy az lenni szokott a kritikus szint áttörése után gyorsan rá is dobott még 1-2 ezer dollárt a piac a vezető kriptopénzre. És hogy meddig megyünk most el? Erre lehetetlen válaszolni, az viszont biztos, hogy a kilátásaink -kivételesen- kifejezetten jók.  
  • Ez történt ma: elérhető az Uniswap a Bitcoin hálózaton, 22 millió dolláros bírságot fizet a KuCoin és feltörték az OKX Dex-et. 
  • A kriptovaluta ipar fellendülése miatt egyre több hagyományos pénzintézet igyekszik kihasználni a kriptovalutákból származó előnyöket. 2023-ban bankóriások és befektetési intézmények tucatja merészkedett a szektorba. Legutóbb a Deutsche Bank tulajdonában lévő vagyonkezelő órás, a DWS Group jelentette be december 13-án, hogy több céggel kötött partner megállapodás részeként szintén euróban denominált stabilcoint vezetnek be hamarosan, a jövő év folyamán az Európai Unióban. 
  • December 13-án, szerdán, a CNBC Squawk Box című műsorában Rostin Behnam, az Amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet (CFTC) elnöke azt nyilatkozta, hogy a jelenlegi amerikai törvények értelmében a legtöbb kriptovalutát árucikknek kell minősíteni. A CFTC elnökének kijelentése jelentősen eltér a SEC elnökének szemszögétől. 

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád az alábbi bankkártyák egyikét az alábbi linkek valamelyikével igényelhetsz egyet:

Ha kriptovalutáidat biztonságban szeretnéd tudni, az általunk is használt és letesztelt hardver tárcákat ajánljuk: 

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalóinkkal!

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel YouTube és TikTok csatornánkra. Balage kereskedő kollégánk heti videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok KriptoTalk címmel szintén a youtube csatornánkon. 

Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is! Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img