Kriptopénzügyek | itt a rekord, hol a rekord?

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt az elmúlt napokban!

Binance

  • Prémium illatszermárkával lép piacra a legnagyobb kripto tőzsde. A Nemzetközi Nőnapra időzított akció nem titkolt célja, hogy a szebbik nem képviselőinek figyelmét is felhívja a kriptovalutákra. Ehhez kedvcsinálóként 5000 x 25 dollár értékű kriptopénzt is szétosztanak az oldal női felhasználói között. 
  • Új szolgáltatást vezet be a Binance. A Futures NEXT lényege, hogy a felhasználók megtippelhetik, milyen coinok kerülnek be legközelebb a tőzsde határidős piacának (USDx-M) kínálatába. 

Bybit

A Bybit március 13-ig 20 dolláros üdvözlő bónusszal várja a Kripto Akadémián keresztül regisztráló felhasználókat. A második legnagyobb kripto tőzsde ajánlatával azok élhetnek, akik most regisztrálnak, vagy már korábban regisztráltak, de eddig még soha nem fizettek be az oldalra. 

Piaci zanza

  • A bitcoin árfolyama a múlt hét során több mint 10 000 dollárral emelkedett, és az 51 000 dolláros régióból 62 000 dollár fölé került. A hétfő hajnalban 64 000 dollárt is próbálgató BTC értéke ezzel megháromszorozódott a ciklus 2022. novemberében elért mélypontjához képest.
  • Újabb hónap telt el a legutóbbi bitcoinbányászrészvény-jelentésünk óta. A Kripto Akadémia által figyelt bányászcégek részvényeinek teljesítményét vizsgáljuk meg az elmúlt hetek történései alapján. 
  • A bitcoin árfolyama a világ legnagyobb forgalmú kriptotőzsdéjén kedd hajnalban már 67 800 dollárnál is járt, közel ahhoz, hogy megdöntse a 2021. novemberében beállított rekord árfolyamát.
  • A bitcoin árfolyama a keddi napon egy pillanatra több kripto tőzsdén is rekordot döntött, majd összeomlott. A 13%-os korrekcióban több tényező is szerepet játszhatott.  
  • Ez történt szerdán: ismét rekordot döntött a BlackRock bitcoin alapja, kripto staking alapot hozott létre a Grayscale, engedélyt kapott a Nexo az Egyesült Arab Emírségekben és a BRICS blokklánc technológián alapuló fizetési rendszert fejleszt. 
  • A montenegrói Fellebbviteli Bíróság törvénysértésre hivatkozva ismét hatályon kívül helyezte a bíróság döntését, amelynek értelmében az Egyesült Államoknak adták volna ki a Terraform Labs egykori alapítóját. A március 5-i fejlemény újabb csavart jelent az ügyben, Do Kwon egyelőre még Montenegróban marad.
  • Az Arkham Intelligence bejegyzése szerint aprólékos munkával sikerült meghatároznia a Tesla és a SpaceX bitcoin címeit, amelyeknek az összesített értéke meghaladja az 1,3 milliárd dollárt. Az Arkham kimutatása, valamint a Tesla és a SpaceX korábbi pénzügyi kimutatásai között azonban eltérés mutatkozik.  

Cointhunter élő stream

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád az alábbi bankkártyák egyikét az alábbi linkek valamelyikével igényelhetsz egyet:

Ha kriptovalutáidat biztonságban szeretnéd tudni, az általunk is használt és letesztelt hardver tárcákat ajánljuk: 

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Még több hírre, információra vágysz? Iratkozz fel YouTube és TikTok csatornánkra! Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Ne felejtsd el, a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozva könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img