Kriptopénzügyek | hamarosan debütálhat a BlackRock spot Ethereum ETF-e

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt az elmúlt napokban!

Binance

Második hetéhez érkezett a Binance és a Kripto Akadémia őszi nyereményjátéka. A november során szerdától szerdáig tartó fordulókban 600 dollár értékű kereskedési tőkét és egy ultraszéles monitort nyerhet, aki rajtunk keresztül regisztrál(t) a Binance oldalára.

Bybit

A jövő hét végéig ismét elérhető a Bybit első befizetőknek szóló akciója. Azok, akik a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrálnak és november 19-ig befizetnek legalább 100 dollárt, vagy ennek megfelelő értékű kriptovalutát, 20 USDT szabadon felhasználható, tehát akár ki is utalható első befizetési bónuszban részesülnek.

PriomeXBT

Bővülő kripto piaci kínálat, folyamatos kereskedési versenyek, ingyen tőke kuponok és befizetési bónusz. Továbbra is futnak a PrimeXBT jól megszokott és egyes esetekben Kripto Akadémia exkluzív promóciói, melyekről az alábbiakban mutatunk egy rövid összefoglalót.

Nyereményjáték: ultraszéles monitort nyerhetsz a legnagyobb kripto tőzsde őszi játékában

Piaci zanza

  • A bitcoin múlt heti emelkedése 36 000 dollárig jutott, azóta is ez a szint jelenti a 2023-as csúcs árfolyamot. Bár január elseje óta ez már 125%-os növekedést jelent, az elemzők a következő hetekben további erősödésre számítanak a BTC-től.
  • Úgy tűnik, hogy Hongkongban is forró téma lett a befektetők között az esetleges spot Bitcoin ETF-ek engedélyezése helyi és régiós szinten. Legutóbbi információk alapján a hongkongi szabályozó hatóságok fontolóra veszik a közvetlenül digitális eszközökbe fektető tőzsdén kereskedett alapok jóváhagyását.
  • Nouriel Roubini egy ismert amerikai közgazdász, aki egyike volt azoknak a szakértőknek, akik már az összeomlás előtt figyelmeztettek a 2007-2008-as gazdasági világválságra. Bár erre végül valóban sor került, Roubininek lényegében az egész karrierje arról szól, hogy minden évben egy újabb összeomlásra figyelmeztet. Elkerülhetetlen volt, hogy egyszer neki is igaza legyen. Az amerikai sajtó Roubinit gyakran csak Dr. Doomként (Dr. Végzet) emlegeti és ezen a néven hivatkozik a mindig borúlátó jóslataira.
  • SBF pere fordulóponthoz érkezett, eddig az ügyészek tárták az esküdtek elé az álláspontjukat, most viszont a védőkön a sor, ők kapnak lehetőséget arra, hogy a saját szemszögüket is megismerje a világ. Lássuk a medvét, pontosabban a csalót!
  • A bitcoin a csütörtök hajnali órákban átlépte a 36 000 dolláros árfolyamot, ami az elmúlt hetekben már kétszer is megakasztotta a nagy őszi menetelést. Hogy ezúttal egy sikeres kitörésről, vagy csak egy fake out-ról van szó, a következő órákban fog kiderülni.
  • Ez történt ma: a Coinbase után a Circle is tőzsdére léphet, a tárgyalásokat folytat a SEC a Grayscale-el és saját layer 2 hálózat indítását tervezi a Kraken.
  • Csütörtök reggel még a bitcoin rally más kripto pénzekre gyakorolt negatív hatására figyelmeztettünk, aztán a nap folyamán valami olyan történt, amire senki sem számított.
  • A németországi székhelyű vezető európai részvény- és értékpapír-kereskedő cég a Deutsche Börse AG bejelentette 2024-es terveit, amiben egy szabályozott kriptovaluta tőzsde elindítása is szerepel intézményi ügyfelek és kiskereskedők számára.

Kripto Akadémia kisokos

Nemcsak a kereskedői csapatunk és VIP részlegünk újul meg, a YouTube csatornánk is. Ahogyan azt tapasztaltátok, már egy ideje megváltozott, kicsivel kevesebb, de annál sokszínűbb tartalommal jelentkezünk hétről hétre videós csatornánkon.

Legyél Te is Kriptofej!

Megjelent az új KriptoSuli! Frissítettük, átdolgoztuk, hozzátettünk és még olvashatóbbá tettük, plusz csináltunk hozzá egy hangoskönyvet is. Már megvásárolható az új, frissített KriptoSuli e-könyv és hangoskönyv, egyetlen csomagban!

Plutus bemutató

A piacon több szereplő is kínál már bank- vagy hitelkártyát. A Crypto.com és a Binace kártyáit már régóta használhatjuk, akárcsak a Wirexet. Nemrég pedig a Nexo tette elérhetővé saját debit kártyáját a hazai felhasználók számára. Bőven tudunk már válogatni és könnyen megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb megoldást.

Kriptós kártyák tekintetében itthon a Plutus nem annyira ismert, mint a fent felsoroltak, annak ellenére, hogy már 2017 óta piacon vannak és az ingyenes csomagban 3 százalék pénzvisszatérítést kínálnak úgy, hogy egyes csomagoknál még csak el sem kell köteleznünk magunkat.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád az alábbi bankkártyák egyikét az alábbi linkek valamelyikével igényelhetsz egyet:

Ha kriptovalutáidat biztonságban szeretnéd tudni, az általunk is használt és letesztelt hardver tárcákat ajánljuk: 

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalóinkkal!

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel YouTube és TikTok csatornánkra. Balage kereskedő kollégánk heti videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok KriptoTalk címmel szintén a youtube csatornánkon. 

Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is! Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img