Kriptopénzügyek

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt az elmúlt napokban!

Piaci zanza

Az elmúlt hétvégén is tovább feszegette határait a bitcoin, ami szombaton egészen 23300 dollárig emelkedett.

A bitcoin árfolyama az év eleje óta 40%-kal emelkedett. Hogy fenntartható-e a növekedés, azt az új befektetői pénzek érkezését jelző stabil coin piac mutathatja meg.

A bírósági beadvány szerint, a BlackRock és az Apollo Capital Management, abba a hagyományos pénzügyi intézmények hitelezői csoportjába tartozik, amely 500 millió dollárnyi kölcsönt nyújtott nemrég a csődeljárás alatt álló Core Scientific-nek (CORZ).

A törvény erejénél fogva

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) többek közt Wall Street-i bejegyzett befektetési tanácsadókat vizsgál, hogy kiderítse, betartják-e az ügyfelek kriptoeszközök letétkezelésével kapcsolatos szabályokat és előírásokat – közölte a Reuters.

Wendy Rogers, Arizona republikánus szenátora, a tavalyi év elejéhez hasonlóan ismét bitcoinnal kapcsolatos törvényjavaslatokat nyújtott be. A javaslatok célja, hogy a bitcoin törvényes fizetőeszközzé váljon az államban, valamint lehetővé tenné az állami szervek számára, hogy elfogadják a bitcoinnal történő tranzakciókat.

Nyilvánosságra hozták január 25-én az FTX hitelezőinek a teljes listáját. A csődbe ment kriptotőzsde több millió hitelezőnek tartozik, köztük amerikai és nemzetközi kormányzati ügynökségeknek, ügyvédi irodáknak, bankoknak, médiaszervezeteknek, jótékonysági alapítványoknak, marketingügynökségeknek és híres médiaszemélyiségeknek, a lista végtelennek tűnik.

Bitcoinbányászrészvény-jelentés

Plutus bemutató

A piacon több szereplő is kínál már bank- vagy hitelkártyát. A Crypto.com és a Binace kártyáit már régóta használhatjuk, akárcsak a Wirexet. Nemrég pedig a Nexo tette elérhetővé saját debit kártyáját a hazai felhasználók számára. Bőven tudunk már válogatni és könnyen megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb megoldást.

Kriptós kártyák tekintetében itthon a Plutus nem annyira ismert, mint a fent felsoroltak, annak ellenére, hogy már 2017 óta piacon vannak és az ingyenes csomagban 3 százalék pénzvisszatérítést kínálnak úgy, hogy egyes csomagoknál még csak el sem kell köteleznünk magunkat.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád az alábbi bankkártyák egyikét az alábbi linkek valamelyikével igényelhetsz egyet:

Ha kriptovalutáidat biztonságban szeretnéd tudni, az általunk is használt és letesztelt hardver tárcákat ajánljuk: 

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalóinkkal!

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel YouTube és TikTok csatornánkra is, ahol naponta jelentkezik Györfi András a Kripto Percekkel, a LapSzemlével és minden hétfőn, szerdán, pénteken a Kérdezz-Felelekkel, amiben az előző videóban feltett kérdésekre válaszol. Keny kereskedő kollégánk napi videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok Kriptopiac Keny-vel címmel szintén a youtube csatornánkon. 

Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is! Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img